- 12 Haziran 2013
- 9.979
- 6.042
- 1.843
hiç haber yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu nereye gidiyorlar bonservis bedelleri gelmeden,bırakın bu işleri Taffarel ayrı,ama Dzemaili ve kim gidecekse önce paşa paşa bedelleri yatıracaklar hesaba öyle ben gelmiyorum demekle olmaz o işlerDzemaili'nin menajerinden darbe girişimi sonrası rest - Galatasaray
tafo dan sonra cemali de gitmis.sirada bruma varmis.
Bruma ile sözleşme yenileyip 25-30m Euro serbest kalma maddesi koymak lazım ne olur ne olmaz
Yahu nereye gidiyorlar bonservis bedelleri gelmeden,bırakın bu işleri Taffarel ayrı,ama Dzemaili ve kim gidecekse önce paşa paşa bedelleri yatıracaklar hesaba öyle ben gelmiyorum demekle olmaz o işler
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu nereye gidiyorlar bonservis bedelleri gelmeden,bırakın bu işleri Taffarel ayrı,ama Dzemaili ve kim gidecekse önce paşa paşa bedelleri yatıracaklar hesaba öyle ben gelmiyorum demekle olmaz o işler
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hepsi gelsin
lucas leiva ile ekside güzel bi yorum gördüm "liverpool'un sabri'si, selçuk şahin'i. 7 yıldır ligde golü olmayan orta saha."
Bruma ile sözleşme yenileyip 25-30m Euro serbest kalma maddesi koymak lazım ne olur ne olmaz
Dzemaili'nin menajerinden darbe girişimi sonrası rest - Galatasaray
tafo dan sonra cemali de gitmis.sirada bruma varmis.
lucas leiva ile ekside güzel bi yorum gördüm "liverpool'un sabri'si, selçuk şahin'i. 7 yıldır ligde golü olmayan orta saha."
skrtel bence iyi transferSkrtel'le ilgili ne düşünüyorsun?
Restini yerim bunlarin. Kapi gibi sözlesmesi var. Getirsin 3-4 Milyon Euro, defolsun gitsin. Enayi mi yaziyor alnimizda?
Dzemaili, Galatasaray donmeyeceğini bildirdi!
tek taraflı feshedecekmis.para filan gelmez bu elemandan.