Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen dun cenkde daha rapor dorultusunda yapicaz dedi daha kimi alicagimiz belli degil

~tap

CnupuxPXgAEf7ol.jpg

Kiz arkadasina yollamis oda ayrildiktan sonra internete koymus. Abartilacak bir sey yok

~tap
bana ne kime ne gönderdigi bencede abartilacak birsey degil ama ben degil millet linc edebilr tasliya bilir dikkatli olmak lazim emir geldi an olabilcek seyler

7/24 CANLI || Alexander Büttner'in menajeri Bursac: "Galatasaray yeni bir sol bek arıyor ve Büttner'in peşindeler" #Sporxtransfer

verboom,traore ya da marcelo hermes gelsin yaaa

Loic Remy/Luiz Adriano/Oumar Niasse - kiralik
Lucas Leiva/Obi Mikel/Yann M'Vila
Akpa Akpro

Artik transfere gaz verme zamani geldi... 40 gun kaldi... Yarin riekerink yonetimle gorusup raporunu sunacak ve gidecek cöpler de belli olur

solbek var lan ne ariyorsunuz oyle. forvet orta saha felan arayin.

bu villareal daha yeni defansif ortasaha almış.onları çıkarın aradan.fiorentina ve biz kaldık akpo için.

Buttner haberleri çalım atmak için uğraşan tinersporcu medya mensupları olabilir. bjk aslana çalım attı. ...

Fenerbahçe, scoutlarının Hakim Ziyech için 'fiziksel açıdan lige uygun değil' raporundan sonra, Ziyech transferini askıya aldı. [Milliyet]

bahane ye bak :red:

Ulen şu sex videosunu buldum nete max kruse nın. Bedava olsada gelemez o bize. Liseci amcalar tümü kalpten gider herhalde :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt