Mehmet Han
Cezalı
- 23 Nisan 2013
- 14.726
- 8
- 783
niasse-kruse ikilisi kiralık gelse acık ara en ii hücum hattı bizde olur.
sağlamda iki merkez.
ligi s.. atarız.
sağlamda iki merkez.
ligi s.. atarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ovvv para kazanamadılar yani
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 19.Temmuz.2016 tarihli toplantısında;
1)Yönetim Kurulumuzda Sayın Sayın Levent Nazifoğlu'nun istifası ile boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Sayın Mehmet Dedeoğlu'nun ,
2)Yönetim Kurulumuzda Sayın Fatih İşbecer'in istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, Sayın Levent Nazifoğlu'nun
TTK'nın 363'üncü maddesine istinaden yapılacak Genel Kurul'da ortakların onayına sunulmak üzere atanmalarına mevcudun oybirliği ile karar verilmiştir .
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAP
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]66YozgatFB - 19.07.2016 17:50[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Fenerbahçe´de 12. ayrılık
Alves
Ba
Serdar
Kadlec
Caner
Gökhan
Meireles
M.Topuz
Holmen
Markovic
Diego
Nani
Rahat bi 35 milyon cebe kaldi. Sonra da igsli ve 8jkliler agliyo para nerden geliyo diye![]()
Bonservissiz geliyo geldi oyuncular
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:red: antunun ufaklık yine saçmalamış.32 yaşındaki skrtle 7 milyon avro bayan,bilmem kaç milyon avro imza parası veren,senelik net 3,5 milyon avro veren.ismail gibi mala yıllık 1,750.bin avro,imza parası 900.000 avro veren *********************************** camianın taraftarı avuntu peşinde
biz ayrı bi meseleyiz zaten.en az ücret alanları gönderiyoruz.ama bunlar diegodan fena zarar etti.kim bilir kaç para ödediler fesih için.Gönderdikleri 12 oyuncu'nun yillik ucretleri 2 milyon ile 4 milyon arasinda
Bizim umut gundogan'i ontivero'yu göndererek zarardan kurtuldugumuzu saniyoruz
beyler geliyor sonunda hazirlikli olun
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Muhafazakar kentler tayyipin parmağı vardırUnion of Arab Bank Genel Sekreteri Wissam H. Fattouh: "Türkiye'de şube açacağız. Bursaspor'a ve Konyaspor'a sponsor olmayı düşünüyoruz."