Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cornelius ilk 11 de, Delaney yedek

Bilmiyorum henüz 2 dakika oldu ama ilk defa bu kadar hücum presini adam akıllı yaptığımızı hatırlıyorum

olm bu Bruma'ya ne olmuş öyle :D

İnşallah sakatlık kaza bela olmaz da ligde de böyle coşar.

Forvet ya nolur forvet!!!!!!!!

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hep diyordum hepde dicem, bu Bruma dan olucak beeee bu sene olabilecek en iyi şey geri gelmesi

adam akıllı bir forvet gelsin, Bruma' nın da gelmesi ile birlikte çok iyi hücum hattımız olur

Kruse, Wolfsburg ta yedekler arasinda

Hayırlı olsun.

Cornelius yine atmis

Iyi bir forvet ve iyi bir on libero almak zorundayiz sampiyonluk yarisinda olmak icin. Eger bunlarin yaninda iyi bir defans + iyi bir sagbek alirsak bu sene sampiyonlugun en buyuk favorisi oluruz. Bu trasnferler icin 10m. euro butce yeter. Copleri elden cikar arti Dzemailiyi 3 e okut tamamdir.

Ulan sağlam bir ortasaha ve forvet ile yine kafaya oynarız çok zor değil be... Obi olur başkası olur ama mücadeleci biri lazım. Şu Danimarkalı forvet olur bak yedek için o da gelsin. Özellikle içerdeki maçlarda kapanan takımlara gol atmaya çalışırken pivot önemli hava toplarını için.

Obi, Bony(kiralık) ve Danimarkalı pivot.

Bizim kadromuz kalite olarak öyle az buz bir kadro değil.

Hangi takımda Muslera, Bruma, Sneijder, Podolski, Selçuk, Serdar, Carole gibi futbolcular var?

Bunlar ligin çok üstünde adamlar.

Bazı mevkileri içimizden halledebiliriz.

Her şey transfer değil.

Şu takımdan acil gitmesi gereken 5 adam var. Görünce dayanamıyorum.

Umut, Yasin, Tarık, Donk ve Chedjou.

Chedjou yerine sol ayaklı bir stoper bulunursa muazzam olur. Olcan da sıradaki keko olabilir.

Son düzenleme:
Sneijder ile karşılaştırılan adam Diego Ribas Flamengo ile anlaşmış :D

Cnv3qIpWgAAEzRu.jpg

Muslera 16sında kampta olacaktı hiç haber yok sessiz sedasız satmasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt