Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali naci küçük ve nevzat dindar haberleri yönetimden alıyorlar direk güveniyorum o yüzden kendilerinden hiç hazetmesemde.Özellikle Ali naci tam bir yönetim yancısı

elde bruma ve sinan var sadece kanat için.yetmez.hem cabezas geleceğe yatırım.gelmesi niye brumanın gitmesi olsun...

Bu takımın en az bir forvet, en az bir orta saha, bir stoper, hatta sağbek ihtiyacı, bir kanat oyuncusundan daha öncelikli; Bruma gitmiş olsa bile düşüncem değişmez. Takımın ''Omurga'' sı dökülüyor...

Odun ekmeği nasıl birşey ?
ekmek2.jpg

----------Muslera

Linnes-serdar-Balta--carole

------------Transfer

-------Selcuk---Sneijder

Poldi------------------Bruma

------------Transfer

Bruma gitmek istiyor,eger gitmezse böyle olur kadromuz

Bruma: Bugünkü maçtan sonra herhangi bir kişiye veya yayın kuruluşuna açıklamam olmamıştır.

ilk ben haber verdim hehuhueuhu

Bruma: Bugünkü maçtan sonra herhangi bir kişiye veya yayın kuruluşuna açıklamam olmamıştır.

ilk ben haber verdim hehuhueuhu

Ben vermeye gelmiştim haberi:) dediğim gibi yalanlarsa tamamdır demiştim iyi oldu. Seviyoruz bu Keratayı, insanların kızmasının nedeni de bu zaten :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben vermeye gelmiştim haberi:) dediğim gibi yalanlarsa tamamdır demiştim iyi oldu. Seviyoruz bu Keratayı, insanların kızmasının nedeni de bu zaten :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sevmek ne kelime hocam 1Sniper 2Nando 3Poldi 4Bruma :D bunlar taraftar için pahabiçilemezler.:hat:

bruma kaldığına göre şimdi duyum getirebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt