Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunan ligi'ne yönelmeliyiz transferde.

Niye?

1) Bonservisler ucuz.

2) Maaşlar düşük.

3) Ligler, ülkeler ve kültürler yakın.

4) İyi topçular var.

Hangi Slimani bu renktaş?

PL kulüplerinin 25 milyon verip alamadığı değildir herhalde?

Biliyorum renktaş öyle haberler çıktı ama inan Slimani'yi benim kadar takip etmemişsindir 2014den beri nerdeyse çoğu maçını açıklamalarını dinledim bana gelen direk bir teklif yok basında böyle haberler görülmesi normal demişti zamanında

Biliyorum renktaş öyle haberler çıktı ama inan Slimani'yi benim kadar takip etmemişsindir 2014den beri nerdeyse çoğu maçını açıklamalarını dinledim bana gelen direk bir teklif yok basında böyle haberler görülmesi normal demişti zamanında

Paramız yetmez renktaş. 25 milyon verdikleri yalan olsun, 20 de olsa yine alamayız. 15 de olsa yine alamayız.

akpa-akpro ve Delaney orta sahaya gelse Bony ve Rodellega forvete gelse. Chedjou gönderilip Denayer gelse.

---------------Muslera------------------

--Linnes----Serdar--Denayer--------Carole

--Poldi-------akpo---Delaney-----------Bruma

-------------Sneijder----Bony----------------

yedekler- Cenk Rodellega--Balta---Selçuk-Emrah Başsan-Sinan Gümüş-Hamit

akpa-akpro ve Delaney orta sahaya gelse Bony ve Rodellega forvete gelse. Chedjou gönderilip Denayer gelse.

---------------Muslera------------------

--Linnes----Serdar--Denayer--------Carole

--Poldi-------akpo---Delaney-----------Bruma

-------------Sneijder----Bony----------------

yedekler- Cenk Rodellega--Balta---Selçuk-Emrah Başsan-Sinan Gümüş-Hamit

Bu 4-4-2 sevdası nedir kardeşim?

Serdar hariç transfer yapılmadı daha olacak is degil.Tam 3 hafta sonra bjk ile super kupa maçı var.Kim oynacak orta sahada,forvette belli değil

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Linnes Ched Serdar Carole
Akpo Johansen
Bruma Sneijder Poldi
Bony

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Sneijder oyun kurucu olarak yeter takıma onun arkasına iki tane hayvan gibi koşan top kesen topla dikine giden adam lazım
Forvete de top tutup pas atacak bitiriciliği iyi birisi gerek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyorum renktaş 2015-2016 da izlemedim ama önceki senelerde takımı sırtlayan ileri taşıyan bir oyuncu olduğunu biliyorum uzaktan şutlar frikikleri gol asist sayısı çok iyi mehmet
Benim gördüğüm Mehmet'le Selçuk stil olarak çok benziyo. Bana göre bize Selçuk gibi statik oynayan adam yerine top süren topsuz oyunda da hareketli bi orta saha lazım. Her ne kadar sevmiyo olsak ta Emre Belozoglu gibi bi adam

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4-3

baskomutan

re --- c --- ep

ta -- y -- y -- ip

er---dog---an

NUFF SAID​

Aldım Duyumlara göre Başkan Bony&Mikel paketini bitirmiş, lakin Riekerink Veto etmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt