- 26 Eylül 2012
- 122.920
- 73.845
- 5.068
ecnebi gibi yazma birader
"aldigim duyumlara"
Nedir bu gavurlardan cektigimiz yahu. Daha güzide dilimizi bile bilmiyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ecnebi gibi yazma birader
"aldigim duyumlara"
Benim gördüğüm Mehmet'le Selçuk stil olarak çok benziyo. Bana göre bize Selçuk gibi statik oynayan adam yerine top süren topsuz oyunda da hareketli bi orta saha lazım. Her ne kadar sevmiyo olsak ta Emre Belozoglu gibi bi adam
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aldım Duyumlara göre Başkan Bony&Mikel paketini bitirmiş, lakin Riekerink Veto etmiş.
Paramız yetmez renktaş. 25 milyon verdikleri yalan olsun, 20 de olsa yine alamayız. 15 de olsa yine alamayız.
Solange ich die arische Sprache gut spreche, ist alles in Ordnung du Neider.ecnebi gibi yazma birader
"aldigim duyumlara"
Solange ich die arische Sprache gut spreche, ist alles in Ordnung du Neider.
Jeder Schwimmbad-Boden ist gleich.What a Musap
Solange ich die arische Sprache gut spreche, ist alles in Ordnung du Neider.
dursunla imkansız ffp diyorsan fener kaç senedir harcıyor bu paraları onlara neden birşey olmuyor benim açıklamam var biz uyutuluyoruz yoksa 3 senedir santrofor alınmıyor di mi elbet bir 5 milyon ayırmıştırlar snatrofor a buraktan gelen 6 milyon daha var telles niye satıldı santrofor parası diye 6.5 da ordan var + podolski ve dzemaıli kesinlikle dönmeyecek yazın bunu bir kenara ikisinden toplam 12 milyon gibi bir bonservis gelir diyorum
evet hatta defansa da skrtel(wartortle) almış sonra imza yetişmemiş fenere gitmişAldım Duyumlara göre Başkan Bony&Mikel paketini bitirmiş, lakin Riekerink Veto etmiş.
Dursun veya FFP ile ilgisi yok dediğimin.
O bonservislerle sadece biz değil hiçbir Türk kulübü alamaz Slimani'yi. Belki 3-5 yıl sonra olabilir.
josuse gelmek için can atıyomuş portodan izin istemişDenayer ve Bony City kampına katılmamış diyorlar Twitter'de doğru mu bilmiyorum. Bi araştırın la evde degilim
iyi renktaş Slimani yi alamadın mı gidip 21lik Haller alınabilir.Önemli olan uzun güçlü hava toplarında etkili iyi bir bitiriciliği olan forvet almak Hallerde uyuyor bu profile