- 2 Temmuz 2011
- 140.099
- 60.189
- 5.628
akpa akpronun tez vakitte bize gelmesi dileğiyle,hoşçakalın babyler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaaa FM'ye yakismadi bu dogrusu?Ben Fm 14 de 34 yasindaki Burak'i gol atamiyor diye Leicester City'ye 300 bin euroya satmistim ertesi yil premier lig'de 33 gol ile gol krali olmustu o gunder beri fm oynamıyorum cm 03-04 e geri dondum tek kral Temur Altunhan
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok mu zor?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forvete beni alsalar bile üst seviyeye çıkarız o kadar iddaalıyımGelde bunu yonetime anlat...
Temmuz'un ortasindayiz hala cit yok... sadece iki mevkiye yapilacak olan iyi transferler takimi ust seviye'ye cikartir...
Enes Ünal yedekler arasinda bile yok
Fener bize van persieyi satarmi?türkiyenin acik ara en iyi forveti,bizde hirsta yapar
F.C. Kobenhavn vs Crusaders 6- | All Goals & Highlights | UCL 216 HD - YouTube corneliius 2 gol 1 asistle oynamış maçta.![]()
Enes Ünal yedekler arasinda bile yok
Sen gülme
Gecen fanatik liverpoollu arkadasima GS nin leiva ile ilgilendigini bu konuda dusuncesini sordum. Leivanin hayatinda gordugu en kotu orta saha oldugunu soyledi. Çok sıkıcı bir oyuncu olduguni soyledi.![]()
Aynen bende aynisini soledim. Liverpoollu olup konusmak kolay dedimO arkadasina biraz bizim Donk veya Selcuk dan bahset de degerini bilsin Leiva'nin.
Falk yeni geldi ve normalde kanatlarda oynuyor ama bu maç anladığım kadarıyla 10 numarada oynamış.falk da iyi gibi