Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Max Kruse aradigimiz pivot santrafor degil yanina santrafor alinacaksa o zaman iyi transfer olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru şeref eto için de bir şey yazmıştı . Basına göre yazıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kruse transferine pek sicak bakmiyorum, oyun anlayisi ve bitiriciligi iyi olabilir ama elmander tipinde bir oyuncuya ihtiyacimiz yok, alacagimiz forvet tempolu ve hizli olmasi lazim, zaten sneijder selcuk podolski agir oyuncular, sadece bruma suratli... gercek bir forvet de degil zaten...

Kruse de olan ozellikler podolski'de de var...

Bize loic remy ve niasse tipinde bir oyuncu lazim...

Ben dzeko tarzında pivot santrforu istiyorum. Orta yapacak okadar oyuncumuz var ama ortada kule yok

Şeref Usta ne costurmustu bizi zamanında. Ünal Aysal dönemi ve sonrası fazla bişey duymadım kendisinden.

Ricardo Quaresma:"Türkiye son derece modern ve büyük ülke. Türkiye'de olmaktan kesinlikle korkmuyorum."

İşte böyle Adamlar Türkiye'de kalsın

Helals

Şeref reis eto'o olayında basındaki Antalyaspor başkanının "eto'oyu Galatasaray'a verdik" sözü üzerine bişeyler yazmıştı kendi duyumu değildi yani

Lan Dursun aklına hiç gelmiyor di mi neymiş transfer'e 2 milyon avro kalmış nereye gitti lan burağı sattığınız oara 8 milyon az değil geçen yaz alıcaz dediniz almadınız devre arası diye devre arası almadığın gibi birde üstüne burağı sattı şimdi neymiş önlibero ve santrafor için toplam 2 milyon avro kalmış sat arkadaş elinde para edecek kim varsa chedjou semih sneijder podolskı dzemaıli ayrıca tellesten gelen 6.5 milyon avro ne oldu hiç mi transfer bütçemiz yok arkadaş uyutuyor bu şero bizi resmen
DURSUN DÜNYA TARİHİNİN EN KÖTÜ YÖNETİCİSİDİR bakın BAŞKAN demeye dilim varmıyor bu herif gidene kadar ne maç izlerim ne gstoreden ürün alırım ne kombine alırım
Allahın belası yav yapıştı takıma ne hale geldi takım hala dünyanın en çok gelir elde eden 20 takımından biriyiz ilgilendiğimiz oyunculara bak yav Dursun yönetimi ve dinazor liseliler gidip takım halka açılmadığı sürece yolumuz yol değil allah korusun dursun 3 yıl daha kalıcam diyorsa bıraktığı zaman küme düşmüş oluruz

Cn3WlR9WIAA_vFL.jpg

Karol > TRdeki diğer g*tü boklu yabancılar

türk milli takımında oynatma şansımız varsa uğraş verilmeli. caner ismayil kekolarıyla olmaz

şu adamları satamıcaksak ücretlerinde indirim isteyin utanmadan ayrılmıyorlar bedava para kazanıyorlar isteyin şu tarık donk olcan umut salih dşürtün şunların maaşını

Olcan Tarık donk umut salih bunları gönderebilirsek elimiz çok rahatlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt