Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldıkları yıllıklara bakarsak eğer kimse o paraları vermez. kiralarız ancak o da yıllıklarının büyük bölümünü biz ödeyerek.

satarız selçuk+sneijder dzemaili yi tellesden 6.5 buraktan 6 giovinco+badou ndiaye yi alıp 4-4-2 ye döneriz önde podolski müthiş bitiriciliği var giovinco sürekli ona top getirir adam eksiltir
arkada ndiaye+akpro veya m'vila hem defansif hem tempolu güçlü ortasaha ikilisi olur

Max Kruse nin Takım içindeki Rolü:

1. Hakiki defansif DMC isteği

2. Sneijderin 433 Sol İç oynatma isteği

3. Kanatlar "Inverted Winger"(daha çok Bruma) olmaları, yani içeriye kat eden ve gol kollayan Kanat Oyuncu olmaları. Sağ taraf Sol ayaklı Kanat, Sol Taraf sağ ayaklı Kanat vs...

4. Kruse gibi daha çok SS/CF alma isteği..

Sanki Riekering, İnverted Kanat ağırlıklı, kısa pas ve "sahte 9" lı bir formasyon ve sistem bizi bekliyor yeni sezonda.

0179006a65b54c91011c04e4dca5c630.jpg

----------------------------------------------------------------------

Oyuncu hakkında :

Kruse Podolski ve Bruma ya en az +20 Gol attırır !

Kendisinin "+" :

#Pas Oyunu (çok iyi kısa pas Atar/Duvar Olur)
#Top Kontrolü ( Hele Umut sonrası Messi gibi duracak)
#İki Ayaklı.
#Oyun Görüşü / Vizyon :D
#Stamina (90 dak. yı rahat götürebiliyor)
# Pozisyon Tutma
#Bitiriciligi.

Berki bunların çoğu 90/100 değil, ama hiç bir tanesi 80/100 den aşağı değildir.

Bir nevi "komple Forvet"

Kruse Necati Ateş gibi bir Oyuncu. ileri uçta oynayan forvet diye tabir ettiğimiz oyuncuların (striker) biraz daha gerisinde, orta sahasına da yardım eden, pas dağıtan, oyun kuran, taktiksel ve topla beraber dribbling ler yapan, gol pozisyonlarında da strikerın partneri gibi onun yanında ona asist yapan ve uygun pozisyonlarda gol arayan oyuncudur. genelde gizli forvet de denir bunlara.

Eksikleri " - ":
# Agile / Kıvraklığı
# Anı hızlanma ve Top Speed
# Çok güçlü değil.

(...)
Uzun Lafın Kısası: Gelsin Kruse (:

Son düzenleme:
Aspor'da hamsi kafalı zeki uzunduran mı kalan mı neyse diyor ki carole vasat , beğenmiyorum . Tamam ilk geldiğinde en çok eleştiren biri olarak söylüyorum ki adam son dönemde harika oynadı. Sabri olsa öve öve bitiremezsiniz, hele yanında biri var diyor Selçuk nerelerde kampta yok Çin'e mi gidecek diyor ; yanındaki izinli deyince ha diyor. Ya bunların aldıkları paraları helal etmiyorum ben , biz burada bir yerimizi yırtıyoruz iş için , adamlar bu 10 ıq ile iyi para alıyorlar .

Sent from my iPhone using Tapatalk

ileri de Kruse ve Giovinco nasıl olur?

Adamlar 3 transfer yapacağız diyor siz 2 transfer yazıyorsunuz forvete. Olay belli, orta saha forvet kesin bir tanesi ya sol bek ya da yine orta saha olacak ve de poldi'yi forvete kaydıracaklar. Öyle ikişer transfer beklemeyin. Geçen sene sözde revizyon yapacaklardı, ancak bizim gibi saflar inanırdı buna zaten .

Levent Nazifoglu: "3 oyuncu civarinda isim alacagiz"

Nasil turkce len bu 3 de veya 4 de... 3 civari nedir arkadas

Demek 2 forvet ve 1 önlibero alinacak, donk ve olcan da kalir ozaman

Bruma'ya yeni sözleşme
Galatasaray ayrılmak isteyen Bruma'yı takımda tutmak için harekete geçiyor.
21 Temmuz 2016 Perşembe - 12:30 DHA
bruma-galatasaray-1257565675.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Sportif A.Ş.Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, PSV Eindhoven'in transfer teklifi sonrasında aklı karışan Portekizli genç oyuncunun kafasını rahatlatmak ve Galatasaray'da kalmasını sağlamak amacıyla yeni sözleşme önerecek.Galatasaray'ın hazırlık kampında sivrilen ismi olarak göze batan ve Sarı Kırmızılı ekibin oynadığı 3 hazırlık maçında da birbirinden klas 3 gol atan Bruma'nın ayrılmak isteğine karşılık, ücretine zam yapılarak yeni sözleşme teklif edilecek.
Bruma'ya 5 yıllık yeni sözleşme teklif edilirken yıllık 1 milyon Euro olan ücretinin de 1,5 - 2 milyon Euro arasında bir rakam olması düşünülüyor. Böylece teknik direktör Riekerink'in "Mutlaka kalması gerekir" dediği genç Portekizli'nin kafası rahatlatılıp, performansının olumsuz etkilenmemesi için menajeri ile birlikte görüşme masasına çağrılacak.
Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Bruma için PSV Eindhoven Sarı -Kırmızılı kulübe 4,5 milyon Euro bonservis ücreti önermişti. Bu rakamı düşünmeden reddeden Galatasaray yönetiminin, Bruma'nın yeni sözleşmesinde serbest kalma miktarını ise 20 milyon Euro olarak belirlemesi bekleniyor.
Bruma için Sporting Lizbon'a 10 milyon bonservis ve artı 2 milyon euro bonus ödeyen Galatasaray bu parayı Portekizli yıldızın satılması halinde fazlasıyla karlı bir hale getirmeyi planlıyor.

3 oyuncu civarı hmmmmm:red:
3 forvet de aynı takımda oynuyor, O takımın ön liberosunu beğendiler onu alacaklar herhalde:mad:
konuşmayı bile beceremiyorlar Allah sonumuzu hayretsin...

Ya öyle olacak ya da sol bek alıp diğerlerini 1 tane alacaklar . Dzemali'yi giderim deyip gidemez dedi ama kalması Yönünde mi dedi anlamadım. Bruma , snejder kalıyormuş .

Bu yönetim ve yalancı başkan varken taraftarın(bizlerin) yaptığı buna benziyor:38573:

2qhqvl6y.gif

Kruse çok tanımıyorum yani oyun anlamında... Eğer dedikleriniz gibi Elmander tarzı ise mükemmel olur, tam olarak nokta atışı olur.

Şöyle açıklayayım; bizim ihtiyacımız olan mücadele gücü. Hani şu umut denen kazmanın prim yapma sebebi. Şimdi bizim takımın en büyük eksiklerinden biri top rakipteyken yürüyor olmamız hele Melo gittikten sonra tamamen yürüyor olmamız bizi bitirdi. Öncelikle Sneijder ve Podolski top rakipteyken mücadele gücü düşük adamlar. Sezon başında bunlara Yasin, Burak ve Selçuk'u da ekledik mi takım tamamen çöküyordu. Hatta hatırlayın HH sezon başında Yasin'i yedek bırakıp Olcan'ı oynatıyordu herkes(medya ve bazı Taraftarlar) nasıl olurda geçen sezonun yıldızı Yasin yedek kalır falan diyordu.

Bu sene alacağımız adamlar 3 ana bölgede mücadele eden adamlar olmalıydı. Defans için ben mali açıdan pek uygun görmesem de Serdar geldi. Forvet için tam forvet olmasa da Kruse gelecek gibi. Bir de mücadeleci orta saha alırsak yürüyen ayaklarimizi tolere etmiş olacağız.

Seneye defans anlamında yürüyecek adamlar; poldi, Sneijder ve Bruma diyebiliriz. Mücadeleci ortasaha ve Serdar, Sneijder ve Bruma'nın, Kruse'de Poldi'nin pan zehiri olacak. Bu açıdan düşününce doğru hamleler yapıyor gibiyiz inşallah başarırlar...

Fakat bence bir forvet daha şart özellikle pivot özellikli bir adam lazım. Yani en kötü şu Danimarkalı elaman gelsin yeter.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt