Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya Sneijder'in yanina iki koşan mücadele ci iki yönlü biri Delenay-Johansen gibi biride Mikel-Akpo gibi daha defansif özelliği ağır basan 2 orta saha almak lazım.
Forveteyse biri Kruse olacak gibi diğeride Cornelius gibi uzun boylu topu saklayan hava toplarında yüksek biri lazım.
Alabilirsek de Chedjou'yu sahip daha sert yerini kaybetmeyen daha sağlam bir stoper alırsak sorunları halletmiş oluruz.

Chedjou yerine birini almiycaklar gibi ya bakalim
Leiva'yada ben uzagim nedense istemiyorum onun yerine ya daha genç Delaney yada Johansen gibi yada daha defansif Akpo- Mikel gibi birini almak daha mantıklı bence.

net 3 transfer olacak ama ihtimaller çokmuş.ali naci en az 3 ortasahadan söz etmişti.bunların ikisi önlibero olsa biri de johansen-delaney tarzı biridir.

Orta sahaya Sneijder'in yanina iki koşan mücadele ci iki yönlü biri Delenay-Johansen gibi biride Mikel-Akpo gibi daha defansif özelliği ağır basan 2 orta saha almak lazım.
Forveteyse biri Kruse olacak gibi diğeride Cornelius gibi uzun boylu topu saklayan hava toplarında yüksek biri lazım.
Alabilirsek de Chedjou'yu sahip daha sert yerini kaybetmeyen daha sağlam bir stoper alırsak sorunları halletmiş oluruz.

Chedjou yerine birini almiycaklar gibi ya bakalim
Leiva'yada ben uzagim nedense istemiyorum onun yerine ya daha genç Delaney yada Johansen gibi yada daha defansif Akpo- Mikel gibi birini almak daha mantıklı bence.

parayıda sen verirsen yönetime olur dediklerin renktaş :D :)

olcan-tarık-donk-umut danimarkaya götürülmeyecek isimler büyük ihtimal.

fener van persiyi gönderecek galiba

bize cok net zenci forvet lazım isterse niasse olsun

bu yıl hem kargaların özellikle şikecilerin savunması agır prag macında gördük araya koşu yapabilen hızlı oyuncuları tutamıyorlar

kjaer şikörtıl ve wiel 3üde savunma anlamında agırlar eğer bir zencimiz olursa forvette bence cok iyi olur

Danimarka kampıyla beraber Donk-Tarik-Olcan-Umut-Endogan in gönderilmek istendiği soyleniliyor.

Donk 1.5
Tarik 1.3
Olcan 1.7
Umut 1.8
Endogan 0.7

Daha önceden gidenler
Telles 1.6
Sercan+Furkan+Bilal 2.1
Jose 0.8

+ Giderlerse

Dzemaili 2.3
Chedjou 2.2
Salih Dursun 1.5

Birde
Hamit yarı yarıya sözleşme 1.5 indirim
Sabri 0.5 indirim
Birde kiraya giden genç oyuncular 1.0

Toplamda 21 milyon maaş butcesi azaltılmış olucak.

Alınan ve alinmasi muhtemel isimler
Serdar 2.0
Leiva 2.5
Delaney 1.5
Kruse 2.5
Cornelius 1.5
Xxx Stoper 2.0
Denayer 1.0

12 milyon maaşlara vermis oluruz
10 milyon maaş tan kurtulmuş oluruz.
Çokta zor isimler değil alinacaklar sadece takımdan göndermemiz gerekenleri nasıl gondericez.

ortasahaya en az 1 zenci lazım.forvete de krusenin yanına bi zenci.

Muslera
Linnes-Denayer-Serdar-Carole
Leiva-Selçuk
Podolski-Sneijder-Bruma
Kruse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt