Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer olmazsa intihar edebilecek sahislar var aramizda

Onlari bir sekilde ikna edelim beyler Allah'in verdigi cani Allah'tan baskasi alamaz

Abi 2-2.5 M'vila'yı alamazsın. Donk mu bu adam? En az 5 milyon ama bana göre 7 milyona rahatlıkla gelir. 2.5 maaşa da oynar.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jaba zu Gala

Forvete ilaç olur ilacc

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi 2-2.5 M'vila'yı alamazsın. Donk mu bu adam? En az 5 milyon ama bana göre 7 milyona rahatlıkla gelir. 2.5 maaşa da oynar.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dogru diyorsunda adamin sozlesmesi 5 ay sonra bitiyor, kim verir 6-7 milyonu?

bu matus bero neyin nesi la?ortasahanın ortasında oynuyomuş ama forvet kadar gol atmış.

beşiktaş omeruo ile anlaşmış.eren derdiyoka da teklif yapmışlar.

Leiva yı beğeniyorum ama gelirse de İyi Katkı verir.

Yıllardır EPL de ,hele hele L'Pool gibi bir takımda oynayan Oyuncu çok rahat fark yaratır Türk Liginde.

Unutmayalım, Biz Ryan Donk gibi bir Oyuncu yu aldık...

Argo olmuyormu bok yazınca bir cümlenin içinde ? Bok herif mesela veya ne bok anladım bu işten. ...
Argo değilse yazalım bizde bundan sonra.

bokunu cikarmadan ya da hakaret manasi tasimaksizin kullanilmasinda heralda sakinca yoktur diye dusunuyorum

kruse gezici forvet biraz daha..ihtiyacımız var mı böyle bir adama bilemiyorum..net santrafor, duvar olan, sırtı dönük tarz bize ve lige daha çok uyar gibi

kruse gelmesi demek sneijder yada podolski nin yedek oturmasi degilmi,bence kruse nin forvet oldugunu düsünmüyorum daha cok forvet arkasi.

Bir alo Max ben Poldi demeye bakar bu iş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam belki Leiva Ofansif Oyunda ve teknik açıdan isteğimizi karşılamıyabilir... Lakin unutmamak lazım ilk 11 de

Sneijder, Selçuk , Podolski, (Kruse) Bruma vs.. hepsi aşırı ofansif oyuncu.

Bundan dolayı alınacak DMC ofansif kabiliyeti az olsa da olur. İlk etapta Defansif kabiliyeti ve Pres/koşma/mücadelici olması gerek.
Riekerink Mikel yerine Leiva yı tercih ederse, bir nevi anlayabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt