Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok mu zor idi, böyle bir Kadro yu kurmak be...

__________|Muslera|
__Maxi _Škrtel_Denayer_Carole
_____Diarra_______M'Vila
Sinan_____Sneijder____ Bruma
___________Kruse____________

M. Kruse ve O. Niasse

Alıp Forvet hattı "Tamamdır".

Bak oda guzel fikir.

O kabiliyet yok yönetimde kanka. Böyle bir adamı 5 ay sonrası için görüşür bağlarım hemen. İmza parası + yıllık 2,5 + bonuslara o adam gelir.

Bu arada 3 gün önce ajanshaber bize yazmış elemanı. Rubin de Alex Song'u aldığına göre istemiyor sanırım. Dursun Özbekten böyle bir hamle beklenir mi orasını kestiremiyorum.

SON DAKİKA! İlhan Ekşioğlu: "Van Persie'nin menajeri kulübümüze gelmiştir ve görüşme sonunda kulübümüzde devam edeceği bildirilmiştir"

Kruse forvet değil abi o ne olacak.
Forvet yinede.
Tamam klasik 9 Numara değil, daha çok 9,5 Numara... Ama yinede mevcut sistem/taktik de iş görür bizde.

Normalde Kruse bizimle Adı anılmaz bile... Sırf o olaylar olduğu için bir şans/fırsat oluştu.
Bu resmen Melo varı bir fırsat.
Kruse "gelmek istiyorum" kıvamına getirdik ve almıyorsak, resmen aptallık yaparız.

Evet klasik Santrafor değil berki, ama Oyuncu kalitesi okadar yüksek ki Almak FARZ.

Türkiye de pek tanılmiyor olabilir Oyuncu ama rahat ol... Kruse çok iyi katkı verecektir, gelirse.
İçin rahat olsun.

Son düzenleme:
5 adam alinsa da 8 adam alinsa da yinede kaptan selcuk oynayacak

Korkma,titre sergen

O kabiliyet yok yönetimde kanka. Böyle bir adamı 5 ay sonrası için görüşür bağlarım hemen. İmza parası + yıllık 2,5 + bonuslara o adam gelir.

Bu arada 3 gün önce ajanshaber bize yazmış elemanı. Rubin de Alex Song'u aldığına göre istemiyor sanırım. Dursun Özbekten böyle bir hamle beklenir mi orasını kestiremiyorum.

Aynen, once bakarsin adamlar uygun bir miktara saliyormu, hayir mi, gidersin oyuncu ile anlasip devre arasi belese getirirsin.

forumumuzda bir erkek azgınlığı oldu belli

biri bonynin çıplak fotoğrafını atar biri kaslı fotoğraf atar

ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt