Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi nottingham da zwolle de kiralıkms baya iyi videolarda ama videolara göre b.özbek schweinsteiger diyceksiniz smdi :)
İsmini yanlış yazmışın baya ama buldum.
İzlemedim hiç maalesef bilemiyorum fikir olarak ama boyu 1.96 :) kule lazım bize zaten. Bide İngiltere championship de oynuyorsa bir bakmak gerekir tabiki

5 orta saha yeterli ama bu 5 li degil,

Lucas Leiva
Selcuk
Hamit
Donk (malesef kalacagini dusunuyorum)
Birhan (kalirsa tabiki)

Buraya iyi bakarsak 5 degil 2 tane orta saha oyuncusu goruyoruz, Hamit e guvenip transfer yapmamak aptallik olur. Keza Donk icin de bu gecerli.
Birhan ancak rotasyonda 4. oyuncu olabilir, daha fazlasi degil. Buraya kesinlikle 2 adam lazim.

Tabiki Donk falan gitmezse transfer zor olur anliyorum ama Donk satilmali ve dedigim gibi 2 eleman sart buraya. Yoksa sampiyon falan olamazsin, Leiva sakatlandi diyelim kim oynayacak? Hamit :red:

(ki Leiva cok sakatlanan bir futbolcudur)

Bence sen de forumdaki bazi renktaslar gibi hamit'e ön yargili bakiyorsun. Sakatliklarini, maasini kenara birakarak, fit oldugunda oynadigi futbol ve sergiledigi mucadele bana gore ligimizin ustunde.

2014-2015 sezonunda sampiyon oldugumuz sezonu hatirla, harika bir sezon gecirmisti hamit ve melo sakat oldugunda orta sahada oynayip melo'nun yoklugunu hissetirmemisti.

Rotasyon da takima baya katki saglar.

İsmini yanlış yazmışın baya ama buldum.
İzlemedim hiç maalesef bilemiyorum fikir olarak ama boyu 1.96 :) kule lazım bize zaten. Bide İngiltere championship de oynuyorsa bir bakmak gerekir tabiki

valla bende yeni duydum ismini açtm baktm begendm baya teknik falan boyuna ragmen cok iyi bakalım hayirlisi demek lazim...

Bence sen de forumdaki bazi renktaslar gibi hamit'e ön yargili bakiyorsun. Sakatliklarini, maasini kenara birakarak, fit oldugunda oynadigi futbol ve sergiledigi mucadele bana gore ligimizin ustunde.

2014-2015 sezonunda sampiyon oldugumuz sezonu hatirla, harika bir sezon gecirmisti hamit ve melo sakat oldugunda orta sahada oynayip melo'nun yoklugunu hissetirmemisti.

Rotasyon da takima baya katki saglar.
Kardesim ne on yargisi ben ne anlatiyorum sen ne diyorsun? Hamit i 4 yildir biliyoruz daha 33 yasindaki Hamit ten beklentin nedir ?

Adamin beli kamyon gibi zor donuyor, zaten sakatlik sorunu var, sen Hamit e guvenip yola cikarsan yari yolda gecen sezon oldugu gibi havluyu atarsin.

Normal bir takim burada sadece Selcuk un oldugunu ve en az 2 transferin gerektigini bilir, ki Hamit bide cok agir bir futbolcu artik ben simdi niye Hamit i anlatiyorum sana merak ettim ya neyse.

Bize hizli, dinamik boxtobox oynayacak adam lazim birde gercek bir on libero. Hamit falan hikaye artik.. Gitmesi gereken adam yine kaldi baska bir soze gerek yok Hamit konusunda.

valla bende yeni duydum ismini açtm baktm begendm baya teknik falan boyuna ragmen cok iyi bakalım hayirlisi demek lazim...
İngilterede baya zorlanmış ama galiba ıstastiklere bakılırsa. 11 maç da sıfır gol sıfır asisti olmuş :(
Geçmişte iyi oranları var ama yani.
İzlemeden yorum yapmamak gerekir.

Sadiku tam lige yeni çıkan takımın yapacağı forvet transferi ismi..ön yargım budur kendisini tanımıyorum

Adettendir :)

ah dzemaili kalsa keşke :(

Muslera

linnes - chedjou - serdar - carole

dzemaili - leiva - sneijder

bruma - dzeko/bony - podolski

Kardesim ne on yargisi ben ne anlatiyorum sen ne diyorsun? Hamit i 4 yildir biliyoruz daha 33 yasindaki Hamit ten beklentin nedir ?

Adamin beli kamyon gibi zor donuyor, zaten sakatlik sorunu var, sen Hamit e guvenip yola cikarsan yari yolda gecen sezon oldugu gibi havluyu atarsin.

Normal bir takim burada sadece Selcuk un oldugunu ve en az 2 transferin gerektigini bilir, ki Hamit bide cok agir bir futbolcu artik ben simdi niye Hamit i anlatiyorum sana merak ettim ya neyse.

Bize hizli, dinamik boxtobox oynayacak adam lazim birde gercek bir on libero. Hamit falan hikaye artik.. Gitmesi gereken adam yine kaldi baska bir soze gerek yok Hamit konusunda.

Yazdiklarimi iyi okursan hamit fit oldugunda rotasyon da faydali olur dedim ve donk satilirsa yerine akpa akpro gibi genc orta saha alinmasi lazim diye yazdim.

Hamit 33 yasinda olabilir, ama oynadigi hazirlik maclarinda gayet iyi performans gosterdi.

Nazifoglu 3 oyuncu alacagiz dedi, 2 forvet ve 1 önlibero muhtemelen alinacak.

Donk gitmedigi surece 2 orta saha almazlar.

Donku zonklayın acilen.
Gerçi adam kariyer adamı demi gitmek istemez.

şöyle 190 boylu forvet gelsinde

zevklenelim

Yazdiklarimi iyi okursan hamit fit oldugunda rotasyon da faydali olur dedim ve donk satilirsa yerine akpa akpro gibi genc orta saha alinmasi lazim diye yazdim.

Hamit 33 yasinda olabilir, ama oynadigi hazirlik maclarinda gayet iyi performans gosterdi.

Nazifoglu 3 oyuncu alacagiz dedi, 2 forvet ve 1 önlibero muhtemelen alinacak.

Donk gitmedigi surece 2 orta saha almazlar.
Yazdiklarini iyi okudum merak etme, bana 2-3 yil once ki performansini degerlendirip gelme dun dundur, bugune bakarim ben Hamit konusunda. 2 yildir sakat olan adamin neyini konusuyoruz. Hamit hic bir zaman Galatasaray in as oyuncusu olamaz bu saatten sonra. 1. alternatif de olamaz.

Bende diyorum Donk gitmedigi surece ekstra oyuncu almazlar zaten Donk u gonderip 2 oyuncu almaliyiz , yoksa gecen sezonki sorunlarin aynisini yasariz.Isterse tum hazirlik maclarinda hattrick yapsin bu sadece gozumuzu boyar.

Hamit, 2 yeni transfer+Selcuk un yedegi olur fazlasi degil. Bunu tartismam bile 2016 yilinda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt