Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Türk milletinin büyük sehir disinda egitimsiz olmasi kanitlanmis bir incelemedir. Bu kücük düsürmek degil, kötü yönetimini dikkate cekmektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir çıkarımı nerden buldun da yaptın ?
Her zaman ki gibi boş yapıyorsun uza
sus bre Kamil
bunu senin gibi birisi diyor he ... Vay be hayal dünyaya bak.
Neyse daha yeni ciktim . Üstelik burasi o konular konusma yeri hic degil
Yemisim senin, benim, fransizlarin, almanlarin ülke'sini ulan.. Su ülke zirvalamasindan dolayi, siyasi zirvalamasindan dolayi insanlar ölüyor yillardir. O 200 kisi neden öldü saniyorsun? Birilerinin arkasi kurtulsun diye sucsuz siyasetin figürani olmus insanlar öldü.Bu yazdiklarin ciddi olamaz... nasil bir zihniyetsin yaw?
Vatan hainleri ulkemizin tanklarini, f16larini, silahlarini kullansin ve bizim milletimize dogru ates edip öldursun, sonra bu serefsizler allahsizlar dinsiz imansizlar feto'nun kopekleri ceza evine girsin, 200+ sehitlerimiz mezarlarina girsin, sehit aileleri ve 80milyon turk vicdan olarak rahat olacagini mi zanediyon?
Sen su yazdiklarina utanmiyon mu, insanliktan bahsediyor bide beyefendi, senin gibi zihniyetlere yaziklar olsun, senin insanligina yaziklar olsun, senin insanligindan utaniyorim lan ben.
Oturdugun yerde yorum yapmak kolay, kendini sehit ailelerin yerine koy, kendini darbeye hayir demek icin sokaga cikan milletimizin yerine koy, hangi partidan olsan farketmez... kendini guzel ulkemiz icin ay yildiz icin sokaga cikan insanlarin yerine koy ve bi daha dusun, ama yok fikrin degismez ise, ozaman benim anladigim, vatan sevdali degilsindir.
Yusuf Ciftci, sen diger konu'ya gel buralarda uzatmadan, sana ahlak felsefesi vereyim. Felsefe'nin en kilit böglesidir ahlak.
Evren Göz: "Galatasaray'da eğer kadroda düşünülmeyen oyuncular elden çıkarılamazsa kadro dışı kalmalar olabilir."
Evren Göz: "Riekerink yönetime rapor verdi. Olcan Adın, Umut Bulut, Donk ve Tarık Çamdal gibi isimlerle çalışmak istemiyor."
Sana cevap verdim heralde? Cahil olmak egitimsizligin sonucudur. Türkiye'de cogu bölge'nin egitimsiz oldugu kanitlanmis incelemedir. Benim demecim de bu konuda kötü yönetimi dikkate cekmektir.Ahlak felsefesi ama Türkler cahil öyle mi
Ozaman sen ahlaksizsin yanlis mi anliyorum