Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk milletinin büyük sehir disinda egitimsiz olmasi kanitlanmis bir incelemedir. Bu kücük düsürmek degil, kötü yönetimini dikkate cekmektir.

gidem de sarı zeytin yiyip zampara seyfettini izleyim

semih-kaya-dejavu-dedikleri-bu-olsa-gerek-4930474_6775_o.jpg

620_340_2ad424f1401d552ecf4994baffac5485.jpg

Bu fotoğraflar kaç yılından yav onu bi söylesenize :D

Semih 2 senedir ligin en kötü stoperi.Bunu görmek için ulema olmaya gerek yok

bunu senin gibi birisi diyor he ... Vay be hayal dünyaya bak.

Neyse daha yeni ciktim . Üstelik burasi o konular konusma yeri hic degil

Ulan durup dururken laf atan sensin

Birde savunmadığım birşeyle beni yargılıyorsun

Boşuna H.D lı eğitim demiyor Avrupada yaşayıpta eğitimden uzak olmak nasıl birşey ?

Açıklasanıza bir merak ettim

Evren Göz: "Riekerink yönetime rapor verdi. Olcan Adın, Umut Bulut, Donk ve Tarık Çamdal gibi isimlerle çalışmak istemiyor."

Konu idam gelsin gelmesin degil,konu Türkiye ile alakasi olmayan birinin Türk insanina cahil demesi ve Bunu da yerin dibine soktugu Türk insaninin lisaniyla yani Türkceyle yapmasi

Bu yazdiklarin ciddi olamaz... nasil bir zihniyetsin yaw?

Vatan hainleri ulkemizin tanklarini, f16larini, silahlarini kullansin ve bizim milletimize dogru ates edip öldursun, sonra bu serefsizler allahsizlar dinsiz imansizlar feto'nun kopekleri ceza evine girsin, 200+ sehitlerimiz mezarlarina girsin, sehit aileleri ve 80milyon turk vicdan olarak rahat olacagini mi zanediyon?

Sen su yazdiklarina utanmiyon mu, insanliktan bahsediyor bide beyefendi, senin gibi zihniyetlere yaziklar olsun, senin insanligina yaziklar olsun, senin insanligindan utaniyorim lan ben.

Oturdugun yerde yorum yapmak kolay, kendini sehit ailelerin yerine koy, kendini darbeye hayir demek icin sokaga cikan milletimizin yerine koy, hangi partidan olsan farketmez... kendini guzel ulkemiz icin ay yildiz icin sokaga cikan insanlarin yerine koy ve bi daha dusun, ama yok fikrin degismez ise, ozaman benim anladigim, vatan sevdali degilsindir.
Yemisim senin, benim, fransizlarin, almanlarin ülke'sini ulan.. Su ülke zirvalamasindan dolayi, siyasi zirvalamasindan dolayi insanlar ölüyor yillardir. O 200 kisi neden öldü saniyorsun? Birilerinin arkasi kurtulsun diye sucsuz siyasetin figürani olmus insanlar öldü.

Siddet'i siddet ile cözemezsin, ölümü ölüm ile cözemezsin, bu kadar basit. Senin gibi zihniyet mi insanliktan bahsediyor? Vay canina vay vay..

Simdi bir de sen müslümanim diye ortalikta dolasiyorsundur birde? Kim sana birini öldürmenin hakkini veriyor he? Siyaset mi? Beynin yikanmis, gecmis olsun.

Evren Göz: "Galatasaray'da eğer kadroda düşünülmeyen oyuncular elden çıkarılamazsa kadro dışı kalmalar olabilir."

Hollandada darbe olsa bu klavyeden yazmaya devam eder ciddiye almayınız

Biz meydanlara döküldük

Başkomutanın emrindeyiz

Yusuf Ciftci, sen diger konu'ya gel buralarda uzatmadan, sana ahlak felsefesi vereyim. Felsefe'nin en kilit böglesidir ahlak.

Tarih boyunca bunları tokatladık

Çok yakında bunlarında sırası gelir kimsenin şüphesi olmasın

su kelimeden biktim tayyip erdogan oy atan cahil atmayan tahsilli.

tamam anladik..

Ahlak felsefesi ama Türkler cahil öyle mi

Ozaman sen ahlaksizsin yanlis mi anliyorum
Sana cevap verdim heralde? Cahil olmak egitimsizligin sonucudur. Türkiye'de cogu bölge'nin egitimsiz oldugu kanitlanmis incelemedir. Benim demecim de bu konuda kötü yönetimi dikkate cekmektir.

Sen istedigin gibi anla. Benim acimdan da yanlis veya sert ve duygusal demecler olabilir, ama olay bu.

Mac yokmu yaw sunu gönderin de Mac yorumu yapsin gol olur kolektif futbol Türkler cahil falan filan

Futbol,transfer falan konuşcak kimse yok sanırım şuan forumda.Herkese iyi geceler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt