Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.503
hasshdhas
baktım sayfalar akmış transfer var kesin diye geldim ne çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gidem de sarı zeytin yiyip zampara seyfettini izleyim
Futbol,transfer falan konuşcak kimse yok sanırım şuan forumda.Herkese iyi geceler
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
su kelimeden biktim tayyip erdogan oy atan cahil atmayan tahsilli.
tamam anladik..
Mac yokmu yaw sunu gönderin de Mac yorumu yapsin gol olur kolektif futbol Türkler cahil falan filan
Sana cevap verdim heralde? Cahil olmak egitimsizligin sonucudur. Türkiye'de cogu bölge'nin egitimsiz oldugu kanitlanmis incelemedir. Benim demecim de bu konuda kötü yönetimi dikkate cekmektir.
Sen istedigin gibi anla. Benim acimdan da yanlis veya sert ve duygusal demecler olabilir, ama olay bu.
Bu yazdiklarin ciddi olamaz... nasil bir zihniyetsin yaw?
Vatan hainleri ulkemizin tanklarini, f16larini, silahlarini kullansin ve bizim milletimize dogru ates edip öldursun, sonra bu serefsizler allahsizlar dinsiz imansizlar feto'nun kopekleri ceza evine girsin, 200+ sehitlerimiz mezarlarina girsin, sehit aileleri ve 80milyon turk vicdan olarak rahat olacagini mi zanediyon?
Sen su yazdiklarina utanmiyon mu, insanliktan bahsediyor bide beyefendi, senin gibi zihniyetlere yaziklar olsun, senin insanligina yaziklar olsun, senin insanligindan utaniyorim lan ben.
Oturdugun yerde yorum yapmak kolay, kendini sehit ailelerin yerine koy, kendini darbeye hayir demek icin sokaga cikan milletimizin yerine koy, hangi partidan olsan farketmez... kendini guzel ulkemiz icin ay yildiz icin sokaga cikan insanlarin yerine koy ve bi daha dusun, ama yok fikrin degismez ise, ozaman benim anladigim, vatan sevdali degilsindir.
Genellemeyi su an sen yapiyorsun. Homo nerde dedim? Yasin'e dedigimden bunu diyorsan agir art niyetlisin. Neyse devam et, ben türk insanina hakaret etmiyorum bir kere. Cahil ve egitimsiz hakaret olmamali, senin anlayisin bu.Homo,cahil ve egitimsiz diyorsun Türk insanina
Hadi cahil ve egitimsizlik ahlakla alakasi yok diyelim peki ya homo ?
Madem begenmiyorsun Türk insanini burda ne isin var git Almanca yaz baska forumlarda Türk insani senin hakaretlerini okumak zorunda mi
Ayrica cahil millet dedigin halkin lisani ile yaziyorsun,yazma ozaman.
Neyse futbol'a dönelim. Konu baska yerlere gitmesin. Zaten gidisat iyi degil.
Empati yapmasam bir kere idam'i desteklerim bu konuda. Idam konusunda ise karsi fikirlere acik degilim, evet.Yazıyorsun, yazıyorsun. Karşındaki insanın fikrine zerre önem vermiyorsun, empati desek hak getire. Sonra işine gelmeyince konu kapansın. Şu huyundan vazgeç artık be kardeşim.
Ben karar vermiyorum. Sosyal hayatinda argümanlara karsi bos yapma diyip gecitign vakit caresiz ve argümansiz oluyorsun. Bu dünyanin her yerinde öyle'dir. Sen egitimini dogru dürüst görmedigin icin bunu yasamamis olabilirsin.
Genellemeyi su an sen yapiyorsun. Homo nerde dedim? Yasin'e dedigimden bunu diyorsan agir art niyetlisin. Neyse devam et, ben türk insanina hakaret etmiyorum bir kere. Cahil ve egitimsiz hakaret olmamali, senin anlayisin bu.
Irk'a göre insan secmiyorum ben, yanlis kapidasin, hadi kaybol.
O mesaj'in icinde argümanlari görmemek ciddi bir basari. Beklemezdim bu kadarini.
O mesaj'in icinde argümanlara görmemek ciddi bir basari. Beklemezdim bu kadarini.
Yok ya yazmıyorum. Myc alamam bu koyunlar yüzünden. Twitter da yeterince yazişiyoruz zaten.
Bir günde yaklaşık 20-30 ye yakın ölüm tehditi almak da başarıdır![]()
Neyse kırmayın birbirinizi güzelim forumda.
Genellemeyi su an sen yapiyorsun. Homo nerde dedim? Yasin'e dedigimden bunu diyorsan agir art niyetlisin. Neyse devam et, ben türk insanina hakaret etmiyorum bir kere. Cahil ve egitimsiz hakaret olmamali, senin anlayisin bu.
Irk'a göre insan secmiyorum ben, yanlis kapidasin, hadi kaybol.