Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adasim, benim sana ateist dememin sebebi, sen benim Erdogan'i neden destekledigimi anlamak istemiyorsun, iste bu yuzden. Ister musluman ol ister ateist, karsimdaki insan eger gercekten insansa, iyi niyetliyse, basim gozum ustume.

Beyler daha fazla siyasete girmeyelim, dedigim gibi herkesin siyaset gorusu farkli, bu saatten sonra da tartismanin anlami kalmadi, yarina kadar tartissak bile ayni fikirde kalacaksiniz, birsey demiyorum, herkesin kendi dusuncesi var.

Ama Allah'in yolundan giden bir cumhurbaskani desteklemek topluma en az terrorist kadar tehlikeli ise, diyecek sözum yok, bazilarinin ne mal oldugunu ogrendim okadar.

siyaset bitti galiba
giphy.gif
Batman başlı başına siyaset ama:(

Egitimsiz kötü bir söz degil ki yahu, tespit. Bana kalmamis elbette ama egitim konusunda ciddi anlamda sorunlu oldugu ortada, analiz edip kendi düsünmüyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Egitimsiz kötü bir söz olmayabilir ama sürekli kullaninca herkes egitimsiz bir tek sen egitimlisin algisi olusuyor

Benim de 3 sayfadir bahsettigim olay bu

Egitimsiz kötü bir söz olmayabilir ama sürekli kullaninca herkes egitimsiz bir tek sen egitimlisin algisi olusuyor

Benim de 3 sayfadir bahsettigim olay bu
Amac o degil benim acimdan.

Neyse, dünya cidden yeni bir aydinlatma döneminden gecmeli ki rasyonel tartismalar olsun.

Adasim, benim sana ateist dememin sebebi, sen benim Erdogan'i neden destekledigimi anlamak istemiyorsun, iste bu yuzden. Ister musluman ol ister ateist, karsimdaki insan eger gercekten insansa, iyi niyetliyse, basim gozum ustume.

Beyler daha fazla siyasete girmeyelim, dedigim gibi herkesin siyaset gorusu farkli, bu saatten sonra da tartismanin anlami kalmadi, yarina kadar tartissak bile ayni fikirde kalacaksiniz, birsey demiyorum, herkesin kendi dusuncesi var.

Ama Allah'in yolundan giden bir cumhurbaskani desteklemek topluma en az terrorist kadar tehlikeli ise, diyecek sözum yok, bazilarinin ne mal oldugunu ogrendim okadar.

Anlamayacak cok sey var Yusuf, ve o yuzden soruyorum sana, ama senin dedigin tek sey: Idam, hasteneler, yollar ve bunun gibi benzer argumentler. Bunlar argumentse bende saksi olayim yani. Sabit fikirlisin. Ben bugun adami desteklemiyorsam yarin belki desteklerim ama bunu bana dogru oldugunu gostermelisin ama ne yazikii bunu hic kimse bana bugune kadar gosteremedi.

transfer yok mu arkadaşlar brumayı satamadık mı hala

Fanatizm gibi kötü birsey yoktur. Fanatizm oldugu sürece rasyonel düsünceler olmaz.

Amac o degil benim acimdan.

Neyse, dünya cidden yeni bir aydinlatma döneminden gecmeli ki rasyonel tartismalar olsun.

Amacin tabiki o degil,öyle bir amaci olan bir insanin zaten tedavi olmasi gerekir.

Ama defalarca denk geldigim icin neden diye ögrenmek istedim

Neyse

Rasyonel dusunce ve fanatanizm ile ne alakasi var sorusunu sormak istiyorum ama belkide vardir, bak bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt