Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sictirmayin lan politikaniza, sözkonusu GALATASARAY nöbetleri karistirmayin burda transfer isliyor, gidin politik görüslerinizi politika kösesinde tartisin!

Vay vay vay.. Siyasi görüsü farkli olan veya Erdogan'i desteklemeyen dinsiz imansiz mi oluyor?

Din = milliyet demek.

Sonra neden insanlara egitimsiz diyorsun diyor Arda.

Sen anlamassin. Yazdigim kisi ne demek istedigimi gayet iyi biliyordur.

Benim neden idami destekledigimi anlayamamissin, cunku benim yazdiklarim sol kulagindan girip sag kulagindan cikiyor.

Senden ricam, bir daha alinti yapma, futbol ile ilgili olsa bile alinti yapma, senin gibi zihniyetle tartismak zaman kaybi, karsindaki kisinin yazdiklarini onemsemeden, okumadan anlamadan kafandakini hemen yaziyorsun.

Bunu benden duymak istemen bile düsündürücü. Cahillik ve egitimsizlik irk'a göre mi belirlenecekti. Sonucta insan anasinin karnindan cahil olarak dogmuyor.

Irk'a göre belirlenmez tabi ama burda iki de bir Türkler söyle Türkler böyle yazman Sanki irk'a göre belirleniyormus ta bizim haberimiz yokmus algisi olusturuyor insanlarda

Keske deliberativ bir demokratide yasasakda Yusuf Ciftci gibi cahil ve sabit fikirli insanlarla tartismak mumkun olsa.

Tamam beyler bu kadar yeter herkesin görüsü farkli yapacak birsey yok

Pekala Yusuf Ciftci senin yaptigin ayrimcilik veya dislamalik degilmi? Senin ulkende bunu yapsalar hosuna gidermi? Musluman inancli birine yok arkadas seni bizim ulkemize almiyoruz deseler hosuna gider mi? Simdi bana yaptiginin farkina varmana istiyorum, cunku cok sacma ve gereksiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt