- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
Sabah Star Takvim
Gazete olarak ne okuyor okul olarak ne okuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah Star Takvim
Idam hakkinda görüsün?Gazete olarak ne okuyor okul olarak ne okuyor?
Neyse yarina kadar tartissak bile bos... adamlar bir kere karsidaki kisinin yazdiklarini gormezden geliyor...
Bazilarinin ne mal olduklarini gorduk. Futbola donelim.
Türk insanlari büyük sehirlerde Almanya'da yasayanlardan bile daha egitimli, bu da yeni bir inceleme bu arada. Sen kendin anladigin gibi anliyorsun, cidden egitimsiz birisin.Ayrica idami savundugum yok Allah'in verdigi cani Allahtan baskasi alamaz,tecavuz ve terör suclari Haric
Benim karsi geldigim nokta Türk insanina hakaret edip burda yazmaya devam etmesi
Egitimsizlerin arasinda ne isin var ozaman
Türk insanlari büyük sehirlerde Almanya'da yasayanlardan bile daha egitimli, bu da yeni bir inceleme bu arada. Sen kendin anladigin gibi anliyorsun, cidden egitimsiz birisin.
Sana egitimsiz dememi türk insanina mal etme.
Evren Göz: "Riekerink yönetime rapor verdi. Olcan Adın, Umut Bulut, Donk ve Tarık Çamdal gibi isimlerle çalışmak istemiyor."
hey hey tayfa klak kalk hadi durma!!!!!
cuppa cuppa cuppa !!!
![]()
Gecmis sayfalari oku, kücük sehirlerde türk milletinin egitimsiz oldugu kanitlanmis yazdim. Yani cogunluk egitim konusunda sinifta kalmis, senin gibi. Bu senin icin döndün oluyor. Sen troll de degilsin, ciddi egitimsiz birisin. Üzücü durum.Yine döndün bak artik takip edemiyorum
Egitimsiz diyordun simdi buyuk sehirdekiler egitimli diyorsun
Olmuyor hakan olmuyor
Cevapla beni yada gel obur konuda tartisalim. Madem bu kadar bilgi sahibisin bizide bilgilendirde dogru yola gelelim. Madem girdin konuya
Gecmis sayfalari oku, kücük sehirlerde türk milletinin egitimsiz oldugu kanitlanmis yazdim. Yani cogunluk egitim konusunda sinifta kalmis, senin gibi. Bu senin icin döndün oluyor. Sen troll de degilsin, ciddi egitimsiz birisin. Üzücü durum.
Vay vay vay.. Siyasi görüsü farkli olan veya Erdogan'i desteklemeyen dinsiz imansiz mi oluyor?Dinsiz imansiz bir kisiyle tartismak ayni duvarla tartismak gibi oluyor.
Vay vay vay.. Siyasi görüsü farkli olan veya Erdogan'i desteklemeyen dinsiz imansiz mi oluyor?
Din = milliyet demek.
Sonra neden insanlara egitimsiz diyorsun diyor Arda.
Eger gercek görüsüm o olsa, ayni sekilde cogunun Avrupa'da yasayanlardan daha egitimli oldugu gercegini dile bile getirmezdim.Kücük sehirlerde egitimsiz oldugu kanitlanmis olabilir ama senin daha önceki yorumlarin (sadece bugunu kapsamiyor yani) Türk halkinin büyük bir bölümünün cahil homo egitimsiz oldugu yönündeydi hatirladigim kadariyla
Evren Göz: "Riekerink yönetime rapor verdi. Olcan Adın, Umut Bulut, Donk ve Tarık Çamdal gibi isimlerle çalışmak istemiyor."
hey hey tayfa kalk kalk hadi durma!!!!!
cuppa cuppa cuppa !!!
![]()
Eger gercek görüsüm o olsa, ayni sekilde cogunun Avrupa'da yasayanlardan daha egitimli oldugu gercegini dile bile getirmezdim.
Egitimsiz cahil sözü cogu konularda abartilarak söyleniyor tarafimdan. Bu forumda islerin nasil yürüdügünü sende biliyorsun. Tek benimi cümleleri exagere ediyorum?
Cogunlugun egitimsiz oldugu da ortada, hakaret degil bu ülke icin.
Bunu benden duymak istemen bile düsündürücü. Cahillik ve egitimsizlik irk'a göre mi belirlenecekti. Sonucta insan anasinin karnindan cahil olarak dogmuyor.En azindan abartarak yazdigini söylemen bile güzel