Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşsun her kimsen boş adamsın sokaklarda padişahlık isteriz osmanlı torunuyuz diye gezen sakallı çocuk tacizcisi çakma hocalar, askerin boğazını kesen yozmalar şimdi toplanıp idam istiyo ve sen buna laf edenleri Türk halkına laf etmekle suçluyosun lan bunlar Türk mü bunlar araplaşmış yozmalar işidin talibanın bilmem neyin Türkiyede yaşayan versiyonları bunlar cahil tabi değiller mi ??
Türkiye şeyhler müritler memleketi olamaz.M.K.Atatürk.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oohoo sen geride kalmissin konu idam degil kardes

Konu beyfendinin Türklerle ilgili homo egitimsiz ve cahil demesi

tumblr_static_600jd12wee0woo044oogk0kgw.gif
tumblr_mrdvw9BA2l1sewat8o1_500.gif

Boşsun her kimsen boş adamsın sokaklarda padişahlık isteriz osmanlı torunuyuz diye gezen sakallı çocuk tacizcisi çakma hocalar, askerin boğazını kesen yozmalar şimdi toplanıp idam istiyo ve sen buna laf edenleri Türk halkına laf etmekle suçluyosun lan bunlar Türk mü bunlar araplaşmış yozmalar işidin talibanın bilmem neyin Türkiyede yaşayan versiyonları bunlar cahil tabi değiller mi ??
Türkiye şeyhler müritler memleketi olamaz.M.K.Atatürk.

Hadi ya o yobaz dediğin insanlar ülkeyi kurtardı

İnsanları kılık kıyafete göre ayırmayın

Sonra burada insanlıktan bahsediyor bazıları ona yanıyorum

Bende gurbetciyim, ama Allah'ima sukurler olsun ki senin gibi zihniyetlerden degilim.

Ulkemizin cumhurbaskani havaalanlari acmis, köpruler acmis, hizli trenler, duble yollar, hastaneler, universiteler, rusyada ve amerikada cami acmis...

Ulkemizin cumhurbaskani ezan okuyor, kuran-i kerim okuyor, haca gitmis, namazini kiliyor, milletimizin her dedigine yerine getirmeye calisiyor...

Ve bu amerikadan vatan hainin adamlari Cumhurbaskanimiza darbe yapmak istiyor, sen daha neyin derdindesin? Benim yazdiklarim sol kulagindan girip sag kulagindan cikiyor.

Sen vatan sevdalisi degilsin, yaziklarin ortada, daha fazla siyasete girme senin beynini yikamislar ayni hakan sukur gibi. Sana tavsiyem var, sokaklarda bu idam dusunceni soyleme, yoksa kotu yaparlar seni.

Modlar'dan ve renktaslarimdan transfer nobetinde siyaset hakkinda konustugum icin ozur diliyorum, bu zihniyete karsi kendimi cevap vermek zorunda hisettim.
Bak kardesim; Benim Erdogan ile hic bir sorunum yok. Tam aksine ben Almanya'da Erdogan'a Hitler benzetmesini yapanlari kiniyorum, savunuyorum. Yaptigi tartisilmaz elbette.

Benim derdim insanlikta. Eger siyaset icin insanlar figüran gibi kullaniliyorsa, insanlar bir görüs icin ölüyorsa, bu benim gözümde sorundur ve karsi cikarim. ABD dedigin ülke bunu yillardir yapiyor. Eger bugün 9/11 inside job diyebiliyorsan, bu olaylari da iyi analiz edip sonuca varmalisin. Darbe olabilir, olmayadabilir, o ayri konu.

Ölüm sayisinda dert yanip idam istemek nasil bir cifte standart ve sacmalik oldugunu görmek icin cok mu akilli olmak gerekiyor?

Idam düsüncemi sokakta söylemiyim mi? 80 milyon insan idama karsi burda, ne diyorsun sen? Hangi devirden ciktin?

Yukarda kardesim demisim de, idam'i destekliyorsan insan dahi degilsin.

Not: Siyaset'e zerre ilgim yok, ama bilgi alirim detayina kadar.

Bende gurbetciyim, ama Allah'ima sukurler olsun ki senin gibi zihniyetlerden degilim.

Ulkemizin cumhurbaskani havaalanlari acmis, köpruler acmis, hizli trenler, duble yollar, hastaneler, universiteler, rusyada ve amerikada cami acmis...

Ulkemizin cumhurbaskani ezan okuyor, kuran-i kerim okuyor, haca gitmis, namazini kiliyor, milletimizin her dedigine yerine getirmeye calisiyor...

Ve bu amerikadan vatan hainin adamlari Cumhurbaskanimiza darbe yapmak istiyor, sen daha neyin derdindesin? Benim yazdiklarim sol kulagindan girip sag kulagindan cikiyor.

Sen vatan sevdalisi degilsin, yaziklarin ortada, daha fazla siyasete girme senin beynini yikamislar ayni hakan sukur gibi. Sana tavsiyem var, sokaklarda bu idam dusunceni soyleme, yoksa kotu yaparlar seni.

Modlar'dan ve renktaslarimdan transfer nobetinde siyaset hakkinda konustugum icin ozur diliyorum, bu zihniyete karsi kendimi cevap vermek zorunda hisettim.

bu bildigin gurbetci politika kafasi.. yollar yapti..

Bak kardesim; Benim Erdogan ile hic bir sorunum yok. Tam aksine ben Almanya'da Erdogan'a Hitler benzetmesini yapanlari kiniyorum, savunuyorum. Yaptigi tartisilmaz elbette.

Benim derdim insanlikta. Eger siyaset icin insanlar figüran gibi kullaniliyorsa, insanlar bir görüs icin ölüyorsa, bu benim gözümde sorundur ve karsi cikarim. ABD dedigin ülke bunu yillardir yapiyor. Eger bugün 9/11 inside job diyebiliyorsan, bu olaylari da iyi analiz edip sonuca varmalisin. Darbe olabilir, olmayadabilir, o ayri konu.

Ölüm sayisinda dert yanip idam istemek nasil bir cifte standart ve sacmalik oldugunu görmek icin cok mu akilli olmak gerekiyor?

Idam düsüncemi sokakta söylemiyim mi? 80 milyon insan idama karsi burda, ne diyorsun sen? Hangi devirden ciktin?

Yukarda kardesim demisim de, idam'i destekliyorsan insan dahi degilsin.

Not: Siyaset'e zerre ilgim yok, ama bilgi alirim detayina kadar.

Böyle birşey yok işte

Kulaktan duyma bilgilerle burada bunu savunma

Şu ülkedeki olağanüstü hali anlayamamışsın hala

Sana bana cahil egitimsiz homo diyor beyfendi

Yani Türk insanina
Çok haksız sayılmaz eğri oturup doğru konuşalım kültür seviyemiz yukarda değil bugün bak etrafına akrabalarına komşularına bak en azından herkeste şu var benim çocuğum yapsın onunki yapamasın ben olayım o olmasın herkes böyle herkes bana dokunmayan yılan bin yaşaasın derdinde başkalarının mutsuzluklarına üzüntülerine seviniyolar bu bir kültürsüzlük ve cehalettir bence

Çok haksız sayılmaz eğri oturup doğru konuşalım kültür seviyemiz yukarda değil bugün bak etrafına akrabalarına komşularına bak en azından herkeste şu var benim çocuğum yapsın onunki yapamasın ben olayım o olmasın herkes böyle herkes bana dokunmayan yılan bin yaşaasın derdinde başkalarının mutsuzluklarına üzüntülerine seviniyolar bu bir kültürsüzlük ve cehalettir bence

Demek ki senin akrabalarinin ici fesat

Bunu Türk halkina mal etmemek lazim diyorum

Dostum forum cocuklarinin propagandasina gelme.

Dedigim gibi, cahillik egitimsizligin sonucudur. Egitimsizlik ise ispatlanmis incelemedir cogu sehirde.

Homo ise uydurma.

Neyse yarina kadar tartissak bile bos... adamlar bir kere karsidaki kisinin yazdiklarini gormezden geliyor...

Bazilarinin ne mal olduklarini gorduk. Futbola donelim.

Benim gözümde Yusuf Ciftci beyni yikanmis klasik bir vatandas. ABD'de 9/11 icin komplo diyen zihniyetlerden farki yok.

Bunun üzerine idam'i destekliyor. Ayni zamanda ölüm sayisindan dert yaniyor. Karsi ciktigim olaylar bu. Yoksa zerre ilgilendirmez siyasi görüsün beni.

Ülke zaten gittikce diktatörlüge yürüyor ama ben yasamiyorum sonucta orda. Demokrasi diyip kafa kesenleri kahraman ilan ediyorlar.

Bunun neyi ve neresi yanlis?

Demek ki senin akrabalarinin ici fesat

Bunu Türk halkina mal etmemek lazim diyorum
Kültür bu belli ortada açık bişey
Bi kere bu ülkede bir milyonu aşkın imam hatipli öğrenci var şuan ve bunların 100 de 99 u aynı partiye gönül veren insanlar neyse burdan muhabbet uzar derine iner gerek yok devam etmiyim eğitim ve kültür düzeyimizin düşük olduğu her test sonucunda var insan kalitemiz orta doğu düzeyinde bu da bi gerçek bir gerçek de şu ki burası transfer nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt