Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu bir transferi de zamanında yapın yine son gün pembe pantermi almayı düşünüyorsunuz yada grosssssss mu olmak istiyorsunuz !! bruma poldi şino gibi süper 3 lü elimizde yapacağınız sadece top tutan güçlü bir forvet ve pres yapabilen top kesen bir ön libero almak !!alacağınız ön libero oyunda kurmasın şutta çekmesin yeter ki donk gibi piknikte gezmesin !! bana kalsa stope rde lazım ama bu ikisini bile alsak razıyım bu hamleleri yaparsak bu sene kesin şampiyonuz

Barcelona andre gomes'i aldigina gore arda'nin ilk 11de oynama ihtimali daha da azaliyor. Enrique arda'yi gine rotasyonda kullanir.

Eger arda mantigini kullansa, barcelona'da yedek oturmak yerine chelsea veya arsenal'e gidip ilk 11 oyuncusu olur.

arsenal'de cech dışında kimse 11 olmuyor. Wenger rotasyon nirvanası resmen, taraftar çıldırıyor.

Ehtiyarlar mı yoksa Dursun mu kanka.
Bence Dursun. Ama Dinazorlara da 3-5 birşeyler atmış olabilir, çünkü bugüne kadar her boka ses çıkaran muhalif heriflerin susması ve 3 maymunu oynaması normal değil. Aysal varken varolan çatlak sesler nedense birden yok oluverdi. Enteresan değil mi sence.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Lucas Leiva
Max Kruse
Bile bana yeter Dzemaili'yi 2-3e satabilirsek Delaney'i ya da Poko'yu alalım

Dzemaili olurda kalırsa çok büyük işler yapacağına inanıyorum,gelecek sene kontratı bitecek maaşını 2den 1.5a düşürüp kullanabiliriz ya da Selçuk'u gönderip 2den devam edebiliriz

lucas leiva sakatlandı ,sakatlığıda ciddi gözüküyor zaten isim transferi yapmaya lüksümüz yokken neden bu tür transferlere uğraşılırki

Porto, Martins Indi yi satmak istiyor.

2 topcu alıcan altı üstü dursun,atom parçalıyosun sanki aylardır,temmuz bitti be!

Leiva-Sneijder
Poldi-Kruse-Bruma
Dost

2000'den sonraki en iyi kadro olur şaka maka.

birkaç hafta yok leiva,abartılcak bi durum yok.atarken düzgün atın.

Ligtv'ye gore Lucas Leiva,Bony ve Rodallega'yi alarak transferi sonlandirmak istiyormusuz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt