Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.649
- 10.258
- 2.168
aspor haber bultenine ilgi cekmek icin yapiyor bunuAspor bize yine mi transfer yaptirdi? Kac oldu bu? En son Alex Song gelmisti.
trtspora basarilar dileyip gecelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aspor haber bultenine ilgi cekmek icin yapiyor bunuAspor bize yine mi transfer yaptirdi? Kac oldu bu? En son Alex Song gelmisti.
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]pesic67 - 22.07.2016 11:56[/TD]![]()
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: bezirgan54:cLink:2949940
Şu son siyasi gelişmeler kesinlikle kulüp olarak bizim lehimize...gizli bi el sanki hep ******a yardım ediyordu...sanki değil gerçekmiş...ben bundan eminim artık...herşeyin onların lehine gelişmesi‚şike davası‚herşey çok net...eziklerin dönemi bitmiştir artık‚ne hakkediyorlarsa onu alacaklar...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Yıllardır bunu anlatmaya çalıştım..Ne alakası varsa beni RTE ´ci ilan ettiler burada!..
Objektif bir Galatasaraylı çıksa Aziz Yıldırım´a operasyon yapıldı dese nasıl Fenerbahçeli olmayacaksa‚ RTE ´ye operasyon yapılıyor demek kimseyi RTE ´ci yapmaz!..
Şimdi RTE ´den önceki yıllarada gidip‚ 1980 ´lerin 2.yarısından itibaren cemaatin güçlenmesiyle beraber Gs ´nin de ona paralel olarak nasıl kayrıldığını daha iyi hatırlayalım..
Ali Uras Federasyonlarından‚ Ahmet Güvenerlere kadar‚ Erziklerden Ulusoylara kadar‚
Hacettepe doping merkezinden‚ Maliyeye kadar..
Devlet arazileri Gs ´ye nasıl peşkeş çekiliyorsa bizim hakettiğimiz arazilerin bize verilmediğine kadar..
Çoğu kişi şimdi öğrendimi örümcek ağı gibi bunların her yerini sardığını?..
[TABLE="class: tablodis"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]PeaceoMind - 22.07.2016 12:25![]()
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
****** camiası bu olaylardan da yırtmasını başarır. Güzel bir U dönüşü yapacaklardır. Sanırın ****** lisesi içinde ciddi yapılanma yapılmış. Belki de ilk yerleştikleri kurumlardan biriydi. Kim bilir
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:red: niye bunlar bu kadar beyinsiz
yalan olan bişey yok.alman basınının iddiası var.Kruse olayi tamamen yalan cikti heralde ya, keske dogru olsaydi.
Maniche'ye ne dersiniz
kanatta akardi vallaManiche'ye ne dersiniz
Cuma namazini kildin mi imanli kardes?Niasse gelsin Oumarrrr Niasseeeeeee