Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.996
- 5.482
- 2.493
Donk-umut-tarık-olcanın gitmesi bize transfer kadar mutluluk kazandırıryanlışmıyım hocam.
Düz mantık = Ne kadar az leş oyuncu o kadar az tehlike
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donk-umut-tarık-olcanın gitmesi bize transfer kadar mutluluk kazandırıryanlışmıyım hocam.
Yahu artık .... Galatasaray'da haberi görmek istiyorum be.
hayır artık forvet görmek istiyorum yaa forvet gibi forvet bas dostttttDonk-umut-tarık-olcanın gitmesi bize transfer kadar mutluluk kazandırıryanlışmıyım hocam.
Ben soyliyim
Hüzün Galatasaray da!!!
Dursun orda oldugu surece baska bisey gelmez Galatasaraya!!
hayır artık forvet görmek istiyorum yaa forvet gibi forvet bas dosttttt
yalından bir şarkı ki sen. heyecanını kaybetmişsin yok inancını kaybetmişsiinMalesef renktaş adam bizi çıldırtıyor ya...
donkun gitceğini düşünüyomusunuz adam başka sektörlerde denenmeliKim istemez onu hocam ama leşleride görmek istemiyoruz artık parada alıyorlar birde çok zarar veriyorlar.
Delaney ortada forvette bas dostuyla öpsün sizi armindo brumaLevıa bence yanlış tercih.
Fransadan sağlam defans yapan sezondbir dmc işimizi hayli hayli görürdü.
Dortmund'lu taraftar Emre Mor'a hayran kalmis durumda resmen.
donkun gitceğini düşünüyomusunuz adam başka sektörlerde denenmeli![]()
adam top oynamıyo kesinlikle toptan anlamıyo gitmesi gerekiyoCİMBOM için hayırlısı ne ise o olsun isterim ben
forvet lazımdı schürle yi aldılar adamlar şov yapıyo transferdeBruma Dortmund kadrosunda olsa ucar.