Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bi mantıklı düşünürsek ligin en iyi kalecisi,en iyi sol beki(Adrianonun gelmediğini varsayıyorum) ayrıca bireysel olarak baktığımızda Chedjounun Kjaerden daha iyi futbolcu olduğunu düşünüyorum ki öylede zaten. Ve en iyi kanatlar ve 10 numarada bizde. Leivayıda alırsak en iyi ön libero 2liside bizde olur. Geriye 1 stoper,sağ bek ve forvet kalıyor. Onlarda idare eder Linnes kötü futbolcu değil,Serdar ligde götürür forvette Riekerinkin dediği gibi gol atsın yeter kötü kadromuz yok

Dortmund mukemmel bir takim kurdu

Bayern guardiola ayrildigi icin rakibi kendi sahasina hapseden bir oyun anlayisi ile oynamaz artik bana göre o yüzden Dortmund bu yil birseyler yapabilir

Cidden Emre Mor harika bir yetenek arkadas. Diyecek söz bulamiyorum. Türk Milli takim'i sansli, gelecek yillar Emre takim'i sirtlar.

Beyler bilmiyorum farkina vardiniz mi ama emre mor hem milli maclarda hemde bugun Dortmund'la ciktigi ilk macta hakemle cok ugrasiyor gibi

Fazla faul yapildigi icin mi artik cözemedim ama her pozisyon sonrasi hakeme gidiyor

Beyler bilmiyorum farkina vardiniz mi ama emre mor hem milli maclarda hemde bugun Dortmund'la ciktigi ilk macta hakemle cok ugrasiyor gibi

Fazla faul yapildigi icin mi artik cözemedim ama her pozisyon sonrasi hakeme gidiyor

Bu maçta haklıydı adamı dövdüler resmen. Yalnız güçlenmesi lazım çabuk yıkılıyor hızlı olmasınında düşmesininde etkisi var tabi ama güç çalışması şart

İnşallah yiyemezler. Alt yapısının Türkiye olmadığını çok belli ediyor zaten inşallah üstüne koyarak devam ederde bizimde uluslararası bi futbolcumuz olur bi tane daha
Örnegin Hakan Calhanoglu da yetenekli bir oyuncu, ne bileyim Yunus Malli da yetenekli bir oyuncu.. Ama Emre Mor mesela 10 Hakan edecek yetenekte gibi sinyaller veriyor.

Eger dogru egitimi görürse cidden müthis yerlere gelebilir. Top tamamen kendisinde, akli varsa kullanir o yetenegi.

Örnegin Hakan Calhanoglu da yetenekli bir oyuncu, ne bileyim Yunus Malli da yetenekli bir oyuncu.. Ama Emre Mor mesela 10 Hakan edecek yetenekte gibi sinyaller veriyor.

Eger dogru egitimi görürse cidden müthis yerlere gelebilir. Top tamamen kendisinde, akli varsa kullanir o yetenegi.

Aynen,ilk doğru tercihini Dortmunda giderek yaptı zaten. İyiki bize veya herhangi bir Türk klübüne gelmemiş 3.maçta gol atamadı diye ıslıklanırdı

Abi zamanında bangır bangır bağırdık getirin şu tuchel reisi dinleyen olmadı gidip hamzo ile bunak denizli yi getirdiniz adam futbolcunun hasından anlıyor şimdiye takımda 1 tek yerli kalmıştı o da Sinan Gümüş'tü tüm çöplerden kurtulmuştuk ve üstüne canavar gibi bir takım kurmuştu reis..

Tuchel'i nasil getirecektin yahu.. Mainz ile calistigi dönem milli takim ile adi geciyordu, biz de o aralar TD ariyorduk. Mümkün degildi yani.

Abi zamanında bangır bangır bağırdık getirin şu tuchel reisi dinleyen olmadı gidip hamzo ile bunak denizli yi getirdiniz adam futbolcunun hasından anlıyor şimdiye takımda 1 tek yerli kalmıştı o da Sinan Gümüş'tü tüm çöplerden kurtulmuştuk ve üstüne canavar gibi bir takım kurmuştu reis..

Kendi gelmek istememişti. Ama ilgilenmek bile vizyon örneğiydi. Ünal Başkan gibisi gelmez bir daha bu liseliler varken.

Tarık Çamdal kamp kadrosunda yer almayacağı kesinleşen ilk isim.Yarın bu listedeki isimler çoğalabilir...

hey tayfa kalk kalk kalk hadi durma!

Beyonce-Knowles-Twerking-Like-Dance-Gif.gif

cuppa cuppa cuppa!!

geri adım atma atma!!!!!

olcanı ,umutu donku da yollaaaa

Long-Hair-Dont-Care-Moment.gif

Parayı basınca gelmeyecek adam yok bence ... Kesin almak istemediler yerli seviciler dururken Tuchel olur mu hiç

Başka nedenlerde olabilir. Şimdi şöyle düşünürsek Tuchele teklif yaptığımızda yabancı sınırı vardı ligde şimdiki gibi esnek değildi. Belkide o yüzden gelmek istememiştir. Bu tip adamlar kariyerini düşünür daha çok

bruma ve ya sinan adrianoyu ileri çıkarmaz süper kupada.gerçi daha aldılar mı beli değil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt