Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olacak.net 4 transfer bekliyorum.2 ortasaha ,2 forvet...sonra da denayer gelir.bunlar olmazsa artık forumdakiler sahaya cıkıp oynar

Bizim beklememizle olmaz ki hocam bu işler...Dursun yapmıcam derse kim alabilir ki ? turşu bence hainin önde gideni zarar veriyor bize.

seneye 3 kupayı alınca,defolup gider belki.cins bi herif çünkü.

İnşALLAH gider hocam yoksa çok çekeceğiz bunun yüzünden,şu 2 senede taraftara yaşattıklarını taraftar kolay kolay unutamaz.Her transfer dönemi ayrı lig dönemi ayrı sinirlerniyoruz.Neyse hocam sizi çok sıktım,hayırlı geceler.

İnşALLAH gider hocam yoksa çok çekeceğiz bunun yüzünden,şu 2 senede taraftara yaşattıklarını taraftar kolay kolay unutamaz.Her transfer dönemi ayrı lig dönemi ayrı sinirlerniyoruz.Neyse hocam sizi çok sıktım,hayırlı geceler.
yok sıkılmadım,iyi geceler

---------Courtois

AlvesBonucci-boateng-alba

---------Pogba--Modric

Messi-------Özil--------CR7

------------Suarez

H.o ne diyelim
------------------neuer---------
A.vidal--mustafi--hummels--alaba
--------------vidal-----iniesta-----
Neymar----------hazard--------reus
---------------------ibramm----------------

Kapisirlar :)

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonun mali durumu malum.

Ama onlar bile enteresan oyuncular aliyorlar Ersun Yenal yonetiminde.

20 yasinda 2 oyuncu. 1 tanesi ofansif orta saha Metus Bero. Digeri Ramil Seydayev forvet. 3 para bes kurusa aldilar. Bu 2 oyuncuda yaslarina ragmen cok iyi skor uretmisler.

Diger oyunculari ise enteresan bir solbek luis ibanez. 28 yasinda ve kizilyildizda 30 macta 10 gok atmis.

Digeri Durica. Skrtelin partneri. Gorun bakin bizim muzmin sakat serdarin kac kati katkisi olacak trabzona nerede ise yari maasina.

Neden trabzon ornegini verdim?

Trabzon gercekten arastirip bu yoklukta ffp kiskacinda bunlari yapabiliyorsa ve biz trabzonun kac kati gelirle hala umut ile gol umuyorsak bunun sebebi ffp ve parasizlik degil, dursun denen baskan bozuntusu ile GS ın üzerine çöken çapsızlıktır!!

ABV dursun!

Ortasahadan 3 oyuncu ayrıldı, 2 tanesinin gitmesi söz konusu, bir tanesi müzmin sakat. Kala kala tek selçuk kalmış ve tam 2 ay geçmesine rağmen bir tane bile ortasaha transferi yapmadılar. bu nasıl iş.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın renktaşlar leiva ce dostun açıklandığı gün olması dileğiyle

Leiva'nın sakatlığı büyük şans olmuş bize, adam son 3-5 sezonda 1 bilemedin 2 sezonluk ilk 11 oynamış. Müzmin sakat işte... Bir Linderoth daha mı alalım?

Dursun istifa!!!

Leiva'nın sakatlığı büyük şans olmuş bize, adam son 3-5 sezonda 1 bilemedin 2 sezonluk ilk 11 oynamış. Müzmin sakat işte... Bir Linderoth daha mı alalım?

Dursun istifa!!!

Dursun yine son gune kadar o gelecek bu gelecek diye yalan haberleri paslar i.basina . Son gun "tam alacaktik uefa dan yazi geldi ondan almadik" der.

Sonra transfer donemi bitince muslera ile sneijderi cine satar.

Dursun yine son gune kadar o gelecek bu gelecek diye yalan haberleri paslar i.basina . Son gun "tam alacaktik uefa dan yazi geldi ondan almadik" der.

Sonra transfer donemi bitince muslera ile sneijderi cine satar.

Hocam elimde olsa bir kaşık su da boğacağım, musallat oldu düzenbaz herif şu güzelim kulübe..

Dursun istifa!!!

Dursun istifa!!!

Liverpoolda ilk 11 oynasaydı 29 yaşındaki bi adamı kaç paraya almayı planlıyordun ? Fener bile 32lik Skertele milyonlar bayıldı. Ayrıca oynamıyor dediğin adam geçen sezon 40 maça çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt