- 2 Temmuz 2011
- 140.121
- 60.217
- 5.628
olacak.net 4 transfer bekliyorum.2 ortasaha ,2 forvet...sonra da denayer gelir.bunlar olmazsa artık forumdakiler sahaya cıkıp oynarO da bizi takmıyor zaten baksana transfer yok bir şey yok![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olacak.net 4 transfer bekliyorum.2 ortasaha ,2 forvet...sonra da denayer gelir.bunlar olmazsa artık forumdakiler sahaya cıkıp oynarO da bizi takmıyor zaten baksana transfer yok bir şey yok![]()
olacak.net 4 transfer bekliyorum.2 ortasaha ,2 forvet...sonra da denayer gelir.bunlar olmazsa artık forumdakiler sahaya cıkıp oynar
dursun hakkında konuşmak istemiyorum ya.salla gitsin.Bizim beklememizle olmaz ki hocam bu işler...Dursun yapmıcam derse kim alabilir ki ? turşu bence hainin önde gideni zarar veriyor bize.
dursun hakkında konuşmak istemiyorum ya.salla gitsin.
seneye 3 kupayı alınca,defolup gider belki.cins bi herif çünkü.İşte bana dokunan bu hocam salla gitsin ama bu takımın değeri düşüyor hedefi düşüyor....Say say bitmez bunu biran önce başımızdan göndermemiz şart.
Demek ki olmayacak nöbet kilit.olacak.net 4 transfer bekliyorum.2 ortasaha ,2 forvet...sonra da denayer gelir.bunlar olmazsa artık forumdakiler sahaya cıkıp oynar
seneye 3 kupayı alınca,defolup gider belki.cins bi herif çünkü.
yok sıkılmadım,iyi gecelerİnşALLAH gider hocam yoksa çok çekeceğiz bunun yüzünden,şu 2 senede taraftara yaşattıklarını taraftar kolay kolay unutamaz.Her transfer dönemi ayrı lig dönemi ayrı sinirlerniyoruz.Neyse hocam sizi çok sıktım,hayırlı geceler.
------------------neuer------------------Courtois
AlvesBonucci-boateng-alba
---------Pogba--Modric
Messi-------Özil--------CR7
------------Suarez
H.o ne diyelim
beşiktaş 'lı epey bir var.Yeni transferlerinin yarattığı etkiyi görmek üzere slalom yapıyorlar.slm 8 harfli varmi
Leiva'nın sakatlığı büyük şans olmuş bize, adam son 3-5 sezonda 1 bilemedin 2 sezonluk ilk 11 oynamış. Müzmin sakat işte... Bir Linderoth daha mı alalım?
Dursun istifa!!!
Dursun yine son gune kadar o gelecek bu gelecek diye yalan haberleri paslar i.basina . Son gun "tam alacaktik uefa dan yazi geldi ondan almadik" der.
Sonra transfer donemi bitince muslera ile sneijderi cine satar.
Leiva'nın sakatlığı büyük şans olmuş bize, adam son 3-5 sezonda 1 bilemedin 2 sezonluk ilk 11 oynamış. Müzmin sakat işte... Bir Linderoth daha mı alalım?
Dursun istifa!!!