Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpoolda ilk 11 oynasaydı 29 yaşındaki bi adamı kaç paraya almayı planlıyordun ? Fener bile 32lik Skertele milyonlar bayıldı. Ayrıca oynamıyor dediğin adam geçen sezon 40 maça çıktı.
Benim öyle bir planım yok güzel kardeşim, giderim ne bileyim, Fransadan orta şeker kulübün sağlam 11 oyuncusunu isterim daha iyi.
Squirtl'i okeylerdim açıkcası, Ujfa etkisi yapma ihtimali var
Lucas 40 maç 11 mi oynamış? Tekrar bir bak kaçında 90dk oynamış, adam kırıntıları toplamış resmen, üstüne üstelik bu hafta sakatlanmış diyorlar...ameliyat sözkonusu. Hastane takımında mı oynatmayı planlıyoruz?
Dursun istifa!!!
Lucas Leiva - Performans 15/16 | Transfermarkt
Al bak o zaman. 29 Maçta ilk 11 oynamış. 40 maçın 40ınıda ilk 11 oynayacak bu kalite bi oyuncu bulduysan özellikle Premier Liginden gelecek 2-3 bişeyler ateşle klübede sponsor ol
Yarısının 90dk oynamış ama, bence harcamaya değmez. İlla EPL yazıyorsun da öyle bir ısrarımdan benim bile haberim yok.
Fransa ligi diyorum, orta şeker, 90 dk. Duble ciğerli olsun
Dursun istifa!!!
Bence çok şanslıyız belki de alacaktık bizde sakatlanacaktıLucas Leiva Huddersfield maçında sakatlandı ve ameliyat olacakmış yönetim bekleme kararı almış
evet beyler çölde kutup ayısı bizi !!'!'!'bahtsız bedeviyiz lan.
delaney alınır ve bnece daha iyi .. leiva gelsin lafım yok ama bas dost ta gelsin para muhabbeti yapmasınlar bu ikisini almadan normal bir takım olamayız hala 6. takımız bu unutuluyo yöneticiler tarafından.bi bruma geldi diye süpersonik güçler olmucak diğer futbolcularda umut yine aynı umutt. podolski ve sneijder de sene içinde form düşüklüğü yaşıcak.onu da düşünmek josueyi de almak lazımLeiva elbette katkı sağlar ama aynı maliyete daha genç bir oyuncu alınamaz mı ?
Zaten 30+ Selçuk-Sneijder ve Poldi varken max. 25-26 yaşında bir oyuncu alınması kanaatindeyim.