Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan ligi sanki biz 1.ci bitirdik diğerleri 6. bitirdi. Anasını satıyım ilk 11'e yapacağın adam akıllı 2 transfer ne pislik adamsın sen ya

Liverpoolda ilk 11 oynasaydı 29 yaşındaki bi adamı kaç paraya almayı planlıyordun ? Fener bile 32lik Skertele milyonlar bayıldı. Ayrıca oynamıyor dediğin adam geçen sezon 40 maça çıktı.

Benim öyle bir planım yok güzel kardeşim, giderim ne bileyim, Fransadan orta şeker kulübün sağlam 11 oyuncusunu isterim daha iyi.

Squirtl'i okeylerdim açıkcası, Ujfa etkisi yapma ihtimali var

Lucas 40 maç 11 mi oynamış? Tekrar bir bak kaçında 90dk oynamış, adam kırıntıları toplamış resmen, üstüne üstelik bu hafta sakatlanmış diyorlar...ameliyat sözkonusu. Hastane takımında mı oynatmayı planlıyoruz?

Dursun istifa!!!

Benim öyle bir planım yok güzel kardeşim, giderim ne bileyim, Fransadan orta şeker kulübün sağlam 11 oyuncusunu isterim daha iyi.

Squirtl'i okeylerdim açıkcası, Ujfa etkisi yapma ihtimali var

Lucas 40 maç 11 mi oynamış? Tekrar bir bak kaçında 90dk oynamış, adam kırıntıları toplamış resmen, üstüne üstelik bu hafta sakatlanmış diyorlar...ameliyat sözkonusu. Hastane takımında mı oynatmayı planlıyoruz?

Dursun istifa!!!

Lucas Leiva - Performans 15/16 | Transfermarkt

Al bak o zaman. 29 Maçta ilk 11 oynamış. 40 maçın 40ınıda ilk 11 oynayacak bu kalite bi oyuncu bulduysan özellikle Premier Liginden gelecek 2-3 bişeyler ateşle klübede sponsor ol

Lan tatildeyim hala transfer yok mu bu ne rezalet

~tap

Lucas Leiva - Performans 15/16 | Transfermarkt

Al bak o zaman. 29 Maçta ilk 11 oynamış. 40 maçın 40ınıda ilk 11 oynayacak bu kalite bi oyuncu bulduysan özellikle Premier Liginden gelecek 2-3 bişeyler ateşle klübede sponsor ol

Yarısının 90dk oynamış ama, bence harcamaya değmez. İlla EPL yazıyorsun da öyle bir ısrarımdan benim bile haberim yok.

Fransa ligi diyorum, orta şeker, 90 dk. Duble ciğerli olsun

Dursun istifa!!!

Yarısının 90dk oynamış ama, bence harcamaya değmez. İlla EPL yazıyorsun da öyle bir ısrarımdan benim bile haberim yok.

Fransa ligi diyorum, orta şeker, 90 dk. Duble ciğerli olsun

Dursun istifa!!!

Senin dediğinde alınsın ben karşı çıkmıyorum ki. 2 orta saha almamız lazım biri Leiva olsun biride senin dediğin olsun mesela Akpa Akpro. Veya git Carole gibi Fransa 2.liginden fiziği iyi koşan bi zenci al bütün orta sahalarından iyi olur. Ama şuan öyle bi durumda bıraktı ki bu dursun denen herif 1 tane alsak şükredecez

Liverpooluj ilk 11 inden kimse bugune kadar Turkiyeye gelmedi.

Ama gelenlerin hepsi burada kral oldu.

O yuzden rahat olun.

Tabi arka adele sakatligi ise bilemem.

Türk kulüplerin transferde bekle gör,bekle ucuzlasin mantigi inanilir gibi degil,Belki bikac milyon euro tasaruf ediyorsun ama lig basinda kaybettigin puanlar belki onlarca milyon euroya mal oluyor

1477354_Galatasaray_SK.jpg

ingiltere 3.liginden adam gelse bizim ligte iş yapar hiçmi futbol izlemiyorsunuz bizim lig aşagı yukarı hindistan ligine denk büyütmeyin gözünüzde

aslnda leivayı istemeyenlere merter donk müstahak ama merteri bursadaki ırkçı almış

bu bas dost haberleri nerden cıktı bilen varmı ? cünkü wolfsburgun elinde iş yapan belkide tek forvet kendisi

Bunlar fiyat iyice düşsün yea diyerek son haftaya kadar bekleyebilirler. Son 2 transfer dönemi gibi.

Lucas Leiva Huddersfield maçında sakatlandı ve ameliyat olacakmış yönetim bekleme kararı almış

evet beyler çölde kutup ayısı bizi !!'!'!' :D bahtsız bedeviyiz lan.
Bence çok şanslıyız belki de alacaktık bizde sakatlanacaktı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva elbette katkı sağlar ama aynı maliyete daha genç bir oyuncu alınamaz mı ?
Zaten 30+ Selçuk-Sneijder ve Poldi varken max. 25-26 yaşında bir oyuncu alınması kanaatindeyim.

Leiva elbette katkı sağlar ama aynı maliyete daha genç bir oyuncu alınamaz mı ?
Zaten 30+ Selçuk-Sneijder ve Poldi varken max. 25-26 yaşında bir oyuncu alınması kanaatindeyim.
delaney alınır ve bnece daha iyi .. leiva gelsin lafım yok ama bas dost ta gelsin para muhabbeti yapmasınlar bu ikisini almadan normal bir takım olamayız hala 6. takımız bu unutuluyo yöneticiler tarafından.bi bruma geldi diye süpersonik güçler olmucak diğer futbolcularda umut yine aynı umutt. podolski ve sneijder de sene içinde form düşüklüğü yaşıcak.onu da düşünmek josueyi de almak lazım

Arkadaş her sene böyle ya kombine falan satamayacak bu gerizekalı napmaya calisior andaval herif ya alacağı 2 tane adam bi boku beceremedi..Bana hicbir zaman para yok demesin madem para yok hamite umuta serdara o kadar paraları nasıl sivadin ? Bu iş böyle gitmeyecek gerçekten ya 1 sezon daha elimizden gidecek ya da floryayi basmak lazm ben istanbulda yasamiyorum orda olan taraftarlar buna el koyması lazm

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt