Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes - Chedjou - Serdar - Carole
Selcuk - Akpa-Akpro - Sneijder
Podolski - Bas Dost - Bruma

Sampiyon oluruz bu kadroyla.

​

CoBo4_5WYAAM_bz.jpg

Dost 4m
Rodallega 1.5m
Leiva 3m
Akpro 2m
Yedek solbek 1.5
12m para gerek.

Yapilmasi gereken transferler;

Bas Dost - Dedigin gibi 4 m civari tutar. Oyuncu da 2 m civari maas ister.
Niasse - Everton'da sanirim 3m maas aliyor, onu bizim karsilamamizi isterler ama bu mumkun degil. Bedelsiz de kiralarlar mi emin degilim. Bu transfer biraz zor.
Rodallega - 1.7m'lik bir bedel vardi, hala gecerli mi bilmiyorum. Eger hala varsa alinabilir. Yedek olarak is yapar Roda.
Akpa-Akpro - Kulubu 1.5 M istiyormus, bu transfer olur bence. Bir kac kere izledim, tam anlamiyla "cigersiz" bir oyuncu. Mutlaka bunu almaliyiz.
Leiva - Gerek yok bence. Sakatlik sorunu var, uyum sorunu da yasayabilir.
Yedek sol bek - Carole tarzi bir adam lazim, bu da 1.5 m civari tutar.

Yapilmasi gereken transferler;

Bas Dost - Dedigin gibi 4 m civari tutar. Oyuncu da 2 m civari maas ister.
Niasse - Everton'da sanirim 3m maas aliyor, onu bizim karsilamamizi isterler ama bu mumkun degil. Bedelsiz de kiralarlar mi emin degilim. Bu transfer biraz zor.
Rodallega - 1.7m'lik bir bedel vardi, hala gecerli mi bilmiyorum. Eger hala varsa alinabilir. Yedek olarak is yapar Roda.
Akpa-Akpro - Kulubu 1.5 M istiyormus, bu transfer olur bence. Bir kac kere izledim, tam anlamiyla "cigersiz" bir oyuncu. Mutlaka bunu almaliyiz.
Leiva - Gerek yok bence. Sakatlik sorunu var, uyum sorunu da yasayabilir.
Yedek sol bek - Carole tarzi bir adam lazim, bu da 1.5 m civari tutar.

Yönetim bizim gibi düşünmüyor

Sanki adamları müslümanlığa geçmeleri için ikna etmeye çalışıyorlar. Bir gönderemediler çöpleri.

Yönetim bizim gibi düşünmüyor

Orasi oyle de boyle diyip gecistirirsek isimiz zor. Gerekli tepki koyulmali bu hain yonetime, ama iste ultraslan denilen taraftar grubu (!)'nun isine gelmedigi icin destek vermiyorlar. Zamaninda "Aysal Istifa" dedikleri gibi Dursun Istifa deselerdi su an Dursun diye biri olmazdi basimizda.

Orasi oyle de boyle diyip gecistirirsek isimiz zor. Gerekli tepki koyulmali bu hain yonetime, ama iste ultraslan denilen taraftar grubu (!)'nun isine gelmedigi icin destek vermiyorlar. Zamaninda "Aysal Istifa" dedikleri gibi Dursun Istifa deselerdi su an Dursun diye biri olmazdi basimizda.

Maalesef elimizden fazla birşey gelemiyor.

Leicester bizim devre arasi alamadigimiz Kaputska için 6.25m pound teklif etmiş. Everton ve Southampton da istiyor

Bu sene geçtiğimiz senenin tekrarı olur bizim için

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayal ettiğim kadro

Muslera
Linnes chddjou serdar Carole
Leiva Akpro
Sneijder
Bruma dost podolski

Dehşet olur,gerçekte olucak

Muslera
Semih chedjou serdar Carole
Selçuk
Sneijder dzemaili
Bruma rodellega podolski

Son düzenleme:
Klübün biran önce yaşlı liseliler ve dursun yönetiminden kurtulup halka açılması lazım
bakın çok basit GALATASARAY dünyanın en çok kazanan 21. klubü yıllık 160 milyon avro kazanıyor
25 milyon galatasaraylı var biz ilk etapta 1 milyon 3 sene içindede 5 milyon 5 yıl içinde 8 milyon üye elde etmemiz lazım dselerki artık yönetim taraftar böyle böyle ayda 10 lira verenler üye sayılıyor onların istediği olacak hep diye rahat 1 ayda 1.5 2 milyon üye bulunur şu şartlarda yıllık 120 lira yapar aylık 1 milyon kişi yıllık gelir 120 milyon lira yaklaşık 40 milyon avro bu sadece yıldız transferi için sadece bir oyuncu alınacak bu parayla her yıl mesela düşünsene Edinson Cavani Diego Costa Karim Benzema alınabilir forvet'e diğer yıl yıldız bir 10 numara alınır 40 milyon a Isco Coutinho Oscar gibi bu ligi sallayacak yıldızlar alırsın sonra 3. yıla gelince eğer üye sayın 5 milyon a ulaşırsa yıllık 120 liradan yıllık 200 milyon avro para yapar öle olursa sponsorluklar filan 160 milyon avro olan normal gelirimizde 200 250 milyon avroyu bulur sonra diz baştan takımı
Bu dediklerim size çok uçuk geliyor bbelki ama bayern münih barça gibi takımlarda kullanıyor bu sistemi hep
Çok zor bi durum değil aslında.

Bugün aylık 10 liraya kulüp üyeliği hakkı versinler ilk aene 2 milyon kişi rahat üye olur.

Hatta bu üyelere OY kullanma hakkı da vermesinler.Başkanı yine lise seçsin.

Aziz gibi üyelik için 2000 lira istersen 1 milyon üye yi nah bulursun.

Ama cüzzi rakamlar ile sürüm den çok iyi paralar kazanırız.

Üye olanlara fazla abartiya kaçmadan 3-5 kampanya filan yaparsın, taraftarda parasının çöpe gitmediğini düşünür

HELAK OL DURSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt