Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökmen ne derse o. Transferlerde en guvenilir kaynak bana gore.

Lucas Leiva ozaman H.O

akpa akpro yerine johensen'de alınabilir.

mus-lin-ched-serdar-carole-johensen-leiva-sniper-bruma-snip-poldi-dost gibi bir forvet alınırsa :D

Delaney'de 4ten aşağı düşmüyorlar alacakları 1. Orta saha Leiva olacak bu yüzden 2. Orta sahanın maliyeti düşük olmalı Johansen yerine Akpro isterdim ama Johansen gelirse de üzülmem

Johansen-Leiva-Sneijder ile çok çabuk karar verip topu iyi dolaştırırız ama Selçuk oynar yine

Akpo mudur nedir kimse izlememiştir eminim ama sırf Fransız ve siyahi olduğu için Leiva'yı gömüyorlar. Lucas sakat değilse ki ciddi değilmiş , en iyi transfer olabilir . Kaç kere izledik adamı, geçen sene bjk ile adı geçti burada kriz geçiriyordu herkes , gitmesin diye. Leiva'yı da alamaz bu yönetim zaten :

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu kadro ligin anasını ağlatır
Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Johansen Leiva Sneijder
Podolski Dost Bruma

2 sarışın geliyo ,bi de zenci alak.zencisiz ortasaha olmaz.3.ortasahanın kim olduğunu bilmiyomuş gökmen özdemir.

Bildiğim kadarıyla yeni kamp donemi yarın başlıyor. Bu kampa kimler katılacak, kimler kadro dışı hala belli değil. Umut, Tarık, Salih, Olcan , Donk suz bir kadro beni yeni transfer kadar mutlu eder.

Çok zor bi durum değil aslında.

Bugün aylık 10 liraya kulüp üyeliği hakkı versinler ilk aene 2 milyon kişi rahat üye olur.

Hatta bu üyelere OY kullanma hakkı da vermesinler.Başkanı yine lise seçsin.

Aziz gibi üyelik için 2000 lira istersen 1 milyon üye yi nah bulursun.

Ama cüzzi rakamlar ile sürüm den çok iyi paralar kazanırız.

Üye olanlara fazla abartiya kaçmadan 3-5 kampanya filan yaparsın, taraftarda parasının çöpe gitmediğini düşünür

HELAK OL DURSUN

bileklikten ne farkı var olmaz o iş taraftar tepkili

Gökmen Bas Dost Galatasaraya teklif edildi Kruze yi bilmiyorum diyor ulan hadi su adami alin alem forvet görsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt