Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal de hemen açıklanırdı , hem zaten belliydi basına göre . Zaten a2 ye yollayacaksın gitmezlerse , neyi bekliyorlarsa artık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu sene forma yok sponsor yok transfer yok :D bu sene bizde yokuz bence :D Hayrılı akşamlar.

1 - Lassana Diarra
2 - Yann M'Vila
3 - Lucas Leiva

Benim tercihimde bu şekilde olurdu , Alex Song bu rolün adamı değil ;
Yann M'Vila
Alex Song - W . Sneijder

Böyle bir dizilişte , Alex Song'un rolü ancak bu şekilde olur mevcut şartlarda bence.

Ama en çok görmek istediğim ;

Yann M'Vila
Vlad. Darida - Wes. Sneijder
Lukas Podolski -------------------Armindo Bruma
Bas Dost​

Ben leivayi pek izlemedim,defansif yönü iyi,teknigi vasat yazilanlara göre,takimda teknigi iyi olan yeterince adam var zaten,bize savasan biri lazim,tabi sarp b.özbek gibi yetersiz olmama sartiyla

Leiva'nın sakatlığı ciddi mi? Ameliyat olacak diyen vardı dün.

6n0yYN.jpg

leiva çok iyi transfer.akpa akpro ve johansen de gelsin

Herkes Lucas Leiva'yı transfer etmiş.Ortada ciddi bi durum yok neye dayanarak geldi diyosunuz?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger leiva'nin sakatligi ciddi diye aciklanirsa leiva transferi iptal olur, akpa akpro'yu almaya calisirlar

Eger leiva'nin sakatligi ciddi diye aciklanirsa leiva transferi iptal olur, akpa akpro'yu almaya calisirlar
Henüz Liverpool'dan Leiva için resmi bir açıklama yapılmazken, yıldız oyuncunun dizine aldığı darbe nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.(sporx)

sakatlanalı da 5 gün oldu herhalde.artık kapatın bu bahsi.

Henüz Liverpool'dan Leiva için resmi bir açıklama yapılmazken, yıldız oyuncunun dizine aldığı darbe nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.(sporx)

sakatlanalı da 5 gün oldu herhalde.artık kapatın bu bahsi.

Darbe sakatlığını , kronik sakatlık yaptılar . Darbe sakatlığı hiç sakatlanmayan futbolcunun da başına gelir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

L.Diarra

O.Mikel

A. Song

Y. M'Vila

dururken Leiva?!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt