Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut,Tarık,Olcan ve Donk'u gonder efsane ol hoczammmm

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'da Bas Dost, Kruze ve Niasse şu anda öncelikli adaylar değiller. Hatta listede yoklar. Ama olan kim, bilmiyorum

gökmen forvet konusunda bilgim yok dedi,sonra böyle saçmaladı

Adam demek ki yonetimden veya yonetime yakin bir kisiyle gorusmustur... ne sacmalamasi sergen, gokmen cogu zaman kimsenin bilmedigi transferleri onceden soyluyor.

Bakalım hamza çapsızı sahada yuruyene kadar oynamalı dedigi umutu alacak mı ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarini beklemekte fayda var gökmen özdemir güvenilir bir kaynak degil

Gökmen bugun guzel haberler verdi, artik yonetim transferlere baslasa da bazilarini kampa yetistirseler.

Galatasaray'da Bas Dost, Kruze ve Niasse şu anda öncelikli adaylar değiller. Hatta listede yoklar. Ama olan kim, bilmiyorum

gökmen forvet konusunda bilgim yok dedi,sonra böyle saçmaladı

Transfer konusunda bir şey bilmiyorum diyemiyor ki. Sanki bir şey kaybedecek söylese. Böyle tam rezil olmuş.
Bas dostu bilmem listede yok diyorsun ama sonra listede kimler var bilmiyorum ekliyorsun. Kafa iyi galiba adamda :)

balotelli için şartlar çok uygun bence şu an uyum sağlar mı bilmem ama değişik birine ihtiyacımız var

Gökmen Özdemir belkide en güvenilir gazeteci.

Balotelli olabilir gerçekten leiva için görüşürken arada onuda istemiş olabiliriz.Florya rehabilitasyon merkezi her türlü psikopatı adam etti şu ana kadar

Bunun şakası bile mide bulandırıcı :(
Gerçek düşüncen ise oha yani vallahi.

Yav renktaş her gün burada hayal satıp 50 tane transfer yapan adamlardan rahatsız olmadın da benim bu masumane düşüncemden mi rahatsız oldun.

Üzdün doğrusu :(

Bence gökmen birşeyler biliyor ama söylemiyor.Ulan 2 yıldır forvetsiz bu takım be forvet ve dos görmek istiyoruz 7m ikisinede güzel transferler yaparsın.

%100 doğru bir tespit face'dan aldım
Son leş bükücü; Jan Olde Riekering

Yav renktaş her gün burada hayal satıp 50 tane transfer yapan adamlardan rahatsız olmadın da benim bu masumane düşüncemden mi rahatsız oldun.

Üzdün doğrusu :(
Her gelen salama habere yorum yaparsam işimiz iş yani. Umut Bulut konusunda ama hassasım vallahi. Halı sahada maç olsa çağırmam bunu ben vallahi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt