Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.299
- 13.018
- 2.828
Ben açıklayayım Balotelli ve Pato ilk hedefler.
pato villareal diyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben açıklayayım Balotelli ve Pato ilk hedefler.
Espiri yeteneğine 10/8 veriyorum hadi yine iyisin.![]()
bence geçen sene bjk yi gomez ve sosa şampiyon yaptı..şu an omurga gitti bjkdebence de,bize 3 sene önce transferi söz konusuydu adrianonun.o zaman daha gençti tabi.sağ ve sol ayağını iyi kullanıyo.solaçıkta da oynar.iyi transfer ama bjkden cacık olmaz.
balotelli gelir gibi lan
Galatasaray'da Bas Dost, Kruze ve Niasse şu anda öncelikli adaylar değiller. Hatta listede yoklar. Ama olan kim, bilmiyorum
gökmen forvet konusunda bilgim yok dedi,sonra böyle saçmaladı
Transfer konusunda bir şey bilmiyorum diyemiyor ki. Sanki bir şey kaybedecek söylese. Böyle tam rezil olmuş.Galatasaray'da Bas Dost, Kruze ve Niasse şu anda öncelikli adaylar değiller. Hatta listede yoklar. Ama olan kim, bilmiyorum
gökmen forvet konusunda bilgim yok dedi,sonra böyle saçmaladı
Bunun şakası bile mide bulandırıcı![]()
Gerçek düşüncen ise oha yani vallahi.
hem onlar hem de atiba ve oğuzhan.ama atibanın ciğeri bu sene yetmez.bence geçen sene bjk yi gomez ve sosa şampiyon yaptı..şu an omurga gitti bjkde
Her gelen salama habere yorum yaparsam işimiz iş yani. Umut Bulut konusunda ama hassasım vallahi. Halı sahada maç olsa çağırmam bunu ben vallahi.Yav renktaş her gün burada hayal satıp 50 tane transfer yapan adamlardan rahatsız olmadın da benim bu masumane düşüncemden mi rahatsız oldun.
Üzdün doğrusu![]()