Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıldızlı ezik takımın taraftarına alıntı yaparak yüceltmeyelim bırakın biz çok büyüğüz diyip dursunlar :D
20 tane şampiyonluğumuz var onlar konuşur GALATASARAY yapar :D:D:D

Endogan kötü değil. Disiplin sorunu ve kişisel karakter sorunu var sadece maalesef.
Şımarık gerçek anlamda.

Sergenin amigosu komik arkadaş, komiklik yaptığını sanıyorsun ama sorunun şu ki yaptığın komik değil. Ama yapmaya devam et, böylelerini izlemek hep hoşuma gitmiştir benim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tolgay konusundaki yorumların daha komik gülmek için oraya bakabilirsin.

10 yıl aradan sonra şampiyon olunca aşırı özgüven yükleniyor herhalde.

burası transfer nöbeti,eğlence yani.ama benim canımı sıkıyolar sürekli.kimseye saygısızlıkta etmedim.derdiniz ne abi...sergen şunu deme,sergen bunu deme.sergen hayal kurma.olayınız ne sizin ya?Allah Allah..boş işler peşindesiniz.

sergen çok boş yapınca bir yerden sonra insanlar sıkılabiliyor her ne kadar sosyal medyada olsa.

Lucescu: "Fenerbahçe'ye gidebilirdim ama bana saygı duyan iki kulüp taraftarlarını düşününce kararımı değiştirdim."

CoDQqlKW8AIDN5a.png

Ulan dursun senin yüzünden insanlar birbirine giriyor burada,transfer yapta kendine gelsin ortalık turşu kafalı herif....

valla o adam Galatasaray başkanından çok at hırsızına benziyor.Nasıl başkan oldu anlamıyorum rahmetli buna 100 basar anasını satim

:( Valla sıfat desen yok bir sürü yalan dediklerini yapmada yok ama hala daha başkan,resmen içten içe yiyor bizi adam çok gecikmeden defolması gerekli...

Adriano'nun içinden Burhan Eşer bile geçer. CL'de GG ve Adriano kevgire dönecek.

----------Muslera

Linnes serdar balta carole

-----------Defour

-----Selcuk Sneijder

Poldi------------------Bruma

-----------Origi (kiralik)

Sergeni rahat bırakın ciddiden. Beli ki goygoyunuza gelemiyor artık. Gururunu incitmeyin renktaşimizin

Galatasaray, Sinan Gümüş'ün oynadığı 15 lig maçında %53, oynamadığı 19 lig maçında %26'lık galibiyet oranı yakaladı.

demiş biri twitterda.golcülüğü ile maç kazanma oranımız artıyor.

Bence sergen hata'yi biraz kendisinde aramali

Burda haber paylasmasinda hic bir sorun yok ama insanlar hayal satmasindan rahatsiz olduklarini yazmalarina ragmen inatla devam etmesi yanlis

Sunlar bunlar gelecek diyor hayal satiyor gelmez diyenler olursa inat edip günlerce gelmez diyenlerin pesini birakmiyor

GSC'ye artık duyumcu bile uğramıyor nerede eski nöbetler

Beyler kimler kadro dışı kaldı ? Bir de kesin mi ? Biraz gündemden uzak kaldım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt