1.adnan polat asla rezil degildi!
yanindakiler rezildi helvaci sezgin herneyse
2.inanilmaz vizyonluydu
3.verilen maaslarin hicbiri 2.5i gecmiyordu
4.kewell, keita, elano, baros, lincoln, nell, g.d santos, joe
getir bakalim!
O transferlerden Baros hariç hiçbiri Ünal Aysal transferlerinin kalitesinin yanından geçmez.Adnan 5 senede 1 tane kaleci alamadı bu mu vizyon ? Eğer o dönemde adamakilli 1 kaleci alsaydı bir Uefa 2 lig daha kazanırdık biz.
Kewell ve Lincoln tranferlerini çok büyütme o döneme göre iyiydi ama o dönem yillarca samp. Ligi oynayamadk vizyon düşüktü simdi vizyonumuz yuksekti ama dursun gelene kadar!
Şu transfelere bakar misin : Sneijder,Drogba,Bruma,Melo,Muslera,Mancini,Burak,Eboue
O döneme göre çok çok yüksek adamlar bunlar o donem yillardir kaleci ve ön libero alinamadi gına gelmisti artk.Ben hatırlıyorum Culio gibi anadolu topcusu geldi diye sevinioduk iyi lan ''pas yapabiliyor'' diyerek.Ahmed Apimah Barusso yu ıkınarak almsti takım.
Bana Adnan Polatin vizyonunu göstersene ? Yoneticileri de kendi ayarladi yanindakileri ornek verme iyi birilerini secseydi o zaman.
Galatasarayin en vizyonlu baskani Ünal Aysal idi ancak Tff nin yabanci kurali nedeniyle Mancini nin de halt yemesiyle birsürü borca girdi ayrica gelirken Adnan Polat localarin 5 senelik parasini bitirmisti bile.
Çok cekici bir kulüp idik.Hala Ünal Aysal döneminin meyvelerini yiyoruz baksana;
Tellesin satılması,Bruma ve Sneijder 'in hala takımda olması.