Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet transferleri bitirdi biz daha baslayamadık,kahretsin !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım hala delik deşik, en az 2 orta saha ve 2 forvet olmadan ilk 4'e girme ihtimalin yok ama adamlar o kadar rahat ki çıldırmamak elde değil. Ulan insan şu kadroyla kampa çıkmaya utanır ya. Sen Galatasaray'sın. Hiçbir şey olmasa elinde 2 tane yıldız forvetin olmak zorunda. Hayvan herifler ne düşünüyorlar ne hesap ediyorlar anlamak mümkün değil. Serdar Aziz'e verilen paraları gördükten sonra kimse de maddiyattan bahsetmesin gözünü seveyim.

Transfer için sanırım sponsordan gelecek para bekleniyor.Ama sponsor ortada yok.Sponsor bulmadan transfer yapamaz bunlar.Dursun sponsoru anca agustosun sonuna dogru bulur o da en iyi ihtimal

Rdaş kupadada gerideyiz ki

Bizim kazandığımız ulusal kupalar gereksiz ama fb denen şikecelerin kazandığı İstanbul Ligi gerekli oluyor öyle mi?

Trollük yapacım diye Galatasaray'ın bu ligde kazandığı 6 şampiyonluğu ne hikmetse yazmayı unutmuşssun.

Artı o bahsettiğin lig 1951-52 sezonundan itibaren profesyonel olarak oynandı ve Galatasaray'ın o formatta 3, büyük şikecilerin 3, küçük şikecilerin de 2 şampiyonluğu var.

Profesyonel ve ulusal olmayan bir ligde kazanılan turnuva kupalarını şikecilere kupa ekleyip, formasına trilyon yıldız ekleyen şikeci ergenlerden farkın kalmamış.

Transferden sponsora, forma satışından kombinelere kadarbirçok kritik alanda somut adım atmayan yönetim,camiada umutsuzluğa nedenoldu(Sabah)

Peki bu yonetim ne yaptı ?

5 orta saha geldi mi

Mvila-leiva-akpro-pulgar-barrios

Bonus olarak song

CoHoFE1WAAAT94U.jpg

Bruma haberi dogru mu yaw, daha 3 gün önce yalanlamisti gitmek istedigini

Transfer para değil beceri işidir. Bizimkiler beceriksiz başka bişey değil.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.adnan polat asla rezil degildi!
yanindakiler rezildi helvaci sezgin herneyse

2.inanilmaz vizyonluydu

3.verilen maaslarin hicbiri 2.5i gecmiyordu

4.kewell, keita, elano, baros, lincoln, nell, g.d santos, joe

getir bakalim!

O transferlerden Baros hariç hiçbiri Ünal Aysal transferlerinin kalitesinin yanından geçmez.Adnan 5 senede 1 tane kaleci alamadı bu mu vizyon ? Eğer o dönemde adamakilli 1 kaleci alsaydı bir Uefa 2 lig daha kazanırdık biz.
Kewell ve Lincoln tranferlerini çok büyütme o döneme göre iyiydi ama o dönem yillarca samp. Ligi oynayamadk vizyon düşüktü simdi vizyonumuz yuksekti ama dursun gelene kadar!

Şu transfelere bakar misin : Sneijder,Drogba,Bruma,Melo,Muslera,Mancini,Burak,Eboue
O döneme göre çok çok yüksek adamlar bunlar o donem yillardir kaleci ve ön libero alinamadi gına gelmisti artk.Ben hatırlıyorum Culio gibi anadolu topcusu geldi diye sevinioduk iyi lan ''pas yapabiliyor'' diyerek.Ahmed Apimah Barusso yu ıkınarak almsti takım.
Bana Adnan Polatin vizyonunu göstersene ? Yoneticileri de kendi ayarladi yanindakileri ornek verme iyi birilerini secseydi o zaman.
Galatasarayin en vizyonlu baskani Ünal Aysal idi ancak Tff nin yabanci kurali nedeniyle Mancini nin de halt yemesiyle birsürü borca girdi ayrica gelirken Adnan Polat localarin 5 senelik parasini bitirmisti bile.
Çok cekici bir kulüp idik.Hala Ünal Aysal döneminin meyvelerini yiyoruz baksana;
Tellesin satılması,Bruma ve Sneijder 'in hala takımda olması.

Ugur Karakullukcunun dedigi gibi madem paran yoktu o zaman olan parayı ilk başta forvete ve orta sahaya verseydin niye gidip Serdari aliyorsun Serdar kaçıyor sanki tüm Avrupa peşindeydi adamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt