Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nereye gidiyorsun?

23cb1bcf99cb1b86dec9abdf0c4baba7.jpg

isteyim la

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Misimovic nasil ayni paraya geri gitti? Adami 8,5'a alip 4,5'a satmak ayni para mi oluyor?

Amrabat 8,6 Milyona geldi. Kiralama bedelleri olarak 1+0,3 Milyon elde ettik ve 3,5 Milyona sattik. Yani toplamda 4,8 Milyona. 1 Milyon zarar mi etmis oluyoruz simdi yani?

Jardel'e karsi hangi iyi futbolculari aldik yahu ne anlatiyorsun sen 3 tane dandik herifi verdiler bize. O transferde cok pis dolaplar döndü.

Uydurma

Bruma'yı kadro dışı bırakalım aklı başına gelsin fazla olmaya başladı...

Bruma harbiden evliymis 18 yasinda evlenmis

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ki bu sene biraz fayda verecek hemen git ulan. PSV nedir birader? Az bekle İngiltere İspanya ligine uçarsın buradan hıyar ağası.

Gitmek istiyor diye ucuza satacak degiliz.

Bruma gidicekse bi zahmet 13 m euro bıraksın kapıya sonra ne hali varsa görsün he 5-6 m euro ya gidecekse de sözleşmesi bitene kadar kadro dışı kalmalı burası babasının kulübü değil onun keyfine göre hareket edemeyiz :hat:

sinan_gumus_261.jpg

Bruma kalsa bile gitse bile yerine biri gelse bile Sinan Gümüs'u kimse unutmasin, sirf oynadigi hazirlik maclarinda ust duzey performans gostermedi diye kenarda birakilacak oyuncu degil.

Riekerink hocamiz bu sezon sinan'a gereken sansi verecektir.

Kavga var

Vallahi de billahi de Bu kez benimle alakasi yok arkadaslar

Bruma gidicekse bi zahmet 13 m euro bıraksın kapıya sonra ne hali varsa görsün he 5-6 m euro ya gidecekse de sözleşmesi bitene kadar kadro dışı kalmalı burası babasının kulübü değil onun keyfine göre hareket edemeyiz :hat:
Kesinlikle 10 milyon euro alti vereceklerse hic satmayip 2 sene a2 de surundurelim zaten kariyeri biter 2 senede.Ondan sonra degil Psv, kayseri bile almaz bu hıyarı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu bruma haberleri aziz ve fener medyası çıkarttı diyordum da bizim yönetim de çıkartmış olabilir belkide.
Baksana taraftarı iyi oyalıyor bruma haberleri sabah akşam.

bu oyunculara hemen küfür etmek de cok sacma yahu

Bu bruma haberleri aziz ve fener medyası çıkarttı diyordum da bizim yönetim de çıkartmış olabilir belkide.
Baksana taraftarı iyi oyalıyor bruma haberleri sabah akşam.

paranin kokusunu aldiysa tursun böyle haberler cikartabilir.
oyuncu gitmek istedi, biz tutmak icin hersey denedik gibilerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt