Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 19.003
- 5.482
- 2.493
Bruma evli.
Güldüm şuku
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma evli.
bu çocuga para filan degil acilen ailesi getirilmeli yada kız arkadaş ayarlanmalı
dursunun uzmanlık alanı nasıl olsa
21 yasında cocukistanbulda sıkıntıdan patlaması normal degilmi
Ciddiden evli brumaGüldüm şuku
Nereye gidiyorsun?
Misimovic nasil ayni paraya geri gitti? Adami 8,5'a alip 4,5'a satmak ayni para mi oluyor?
Amrabat 8,6 Milyona geldi. Kiralama bedelleri olarak 1+0,3 Milyon elde ettik ve 3,5 Milyona sattik. Yani toplamda 4,8 Milyona. 1 Milyon zarar mi etmis oluyoruz simdi yani?
Jardel'e karsi hangi iyi futbolculari aldik yahu ne anlatiyorsun sen 3 tane dandik herifi verdiler bize. O transferde cok pis dolaplar döndü.
Uydurma
Kesinlikle 10 milyon euro alti vereceklerse hic satmayip 2 sene a2 de surundurelim zaten kariyeri biter 2 senede.Ondan sonra degil Psv, kayseri bile almaz bu hıyarıBruma gidicekse bi zahmet 13 m euro bıraksın kapıya sonra ne hali varsa görsün he 5-6 m euro ya gidecekse de sözleşmesi bitene kadar kadro dışı kalmalı burası babasının kulübü değil onun keyfine göre hareket edemeyiz![]()
Kavga var
Vallahi de billahi de Bu kez benimle alakasi yok arkadaslar
sasirdim acikcasiley:
Bu bruma haberleri aziz ve fener medyası çıkarttı diyordum da bizim yönetim de çıkartmış olabilir belkide.
Baksana taraftarı iyi oyalıyor bruma haberleri sabah akşam.