Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma olayında kesinlikle taviz verilmemeli 10 milyonu getir ya da a2 takımla antremana çık denirse paşa paşa yola gelir.Zaten yıllığı da fazla değil 1 sene parasını öderiz gerekirse

Gecen Nazifoglu Bruma yi 10 milyonlara da satmayacagiz dedi. Bruma aglamasin yani.

Bruma zaten instagramdan takip etmiyormus Galatasaray'ı

Bu takip olayina bakilacak program filan yok mu? Ergen kiz gibi takipten cikarmak nedir yahu.

- Sponsor
- Forvet
- Orta saha
- Önlibero
- Sol bek

Cok mu zor yaw? Eger istedikleri oyunculara yuksek bonservis istiyorlarsa gidin fransa ikinci liginde bakin anasini satiyim, 3 hafta zaman kaybi oldu...

Manu'ya karsi forvette berk ile oynayacagimiza gore ne kadar kotu bir durumda oldugumuzu bilmiyormu beceriksizler.

Harbi yazik, bir kulubu bir baskan ve yoneticiler nasil icine ediyor anlamak mumkun degil.

Bir avrupa takimi gibi olamadik ya ona uzuluyorum... para var ama futboldan anlayan yok iste...

forma

forma konusunda çok ciddi söylentiler var ve doğruysa rezil olabilme ihtimalimiz çok yüksek.
dumankaya sponsorlu çok fazla üretim yapılmış, sponsorluk iptal edilince nike onların maliyetini karşılamamızı istemiş.

Fetö'cüleri ihbar edene para vereceklermiş

Listeler hazırlansın.

bruma instagramda zaten takip etmiyodu bizi.boşa muhabbet döndü.bi de bebe bi sürü küfür yedi üstüne.

Sergen İlluminatici çıktı, cezayı hemen kaldırtmış.

bazı futbolcuları da yeni yeni takibe aldı,sevgili arkadaşlar

süresiz kadro dışı abi ne bruması artık..

3 saatlik ceza mi olur yaw daha 3 saat gecmedi geri döndü napti yalvardi falan mi

süresiz kadro dışı abi ne bruması artık..

ozan goaltürkiye roportaj yapmıs bununla her yere yazıyorum yarın acıklancakmıs sitelerinde.
Bakalım ne cıkacak bende şahsen snnle aynı fikirdeyim bu cocuk illa gidicem diyorsa nasıl beceke sosası yolladı derhal a2 takıma gönderilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt