Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen armand traore ile haberler duyumlar yok mu gözde defansa biri geldi diyor ama kim bilmiyormus

ozan goaltürkiye roportaj yapmıs bununla her yere yazıyorum yarın acıklancakmıs sitelerinde.
Bakalım ne cıkacak bende şahsen snnle aynı fikirdeyim bu cocuk illa gidicem diyorsa nasıl beceke sosası yolladı derhal a2 takıma gönderilmeli

aarhus maçında yedek kalmazsa riekerinke harbi söverim burda bu bebeyi süründürmemiz lazım aklı başına gelsin..

Goal daki röportajda tam tersini söylüyor bruma ki gerçek olanda o yani.

Forvet adayı olarak ismi geçen Kruse-Niasse-Rodallega katkı sağlayabilecek futbolcular ama Eren Derdiyok tipinde bir futbolcu ile birlikte etkinlikleri daha da artacaktır...

Hazır Kasımpaşa Donk' a talip olmuşken ve biz de Tarık-Olcan-Umut-Endoğan' ı gönderecek kulüp arıyorken; iki tarafı da memnun edecek bir paketle Eren' i transfer edebilsek keşke. Rakip ceza alanında süzülen toplara müdahale edebilecek bir forvet istiyorum artık; tıpkı havadan kuş uçurtmayacak bir stoper istediğim gibi. Topun inmesini beklerken rakibin rahatça kafa vurmasını engelleyemeyen futbolculardan bıktım usandım...

Konu disina cikmayalim lutfen

Film önerileri basligi forum'da mevcut

yaw takip olayi yalanmis, hemen adama küfür eden cahil insanlar (o dogru olsa bile) instagram da yorumlamayi biraksalar keske

bu sene bruma mız var diyorduk oda gitmek istiyo hey yarabbim ya bu sene kahır senesi olacak böyle devam ederse

Tamam bizi takip etme haberleri yalan fakat psv'nin fan sitesini begenmesi bile gitmek istedigini belli ediyor.

Ağlayıp sızlamaya gerek yok.. Fransa 2.liginden 4 topçu getir ( potansiyelli siyahi oyunculardan ) ligin tozunu atarlar.. Carole misali..

bu Dursun verem etti beni yeminle bıktım ulan 30 dakikada bir transfer var mı diye internete girmekten
dünya futbol tarihinde bu kadar beceriksiz bir başkan-yönetim gelmişmidir? sanmıyorum

sizde bir transfer yapın artık be kardeşim böyle böyle son haftaya gelicez yine kimseyi alamıyacağız yada grosskoytz gibi olucak amatörlük filan da değil bu gerizekalılık..

Tamam bizi takip etme haberleri yalan fakat psv'nin fan sitesini begenmesi bile gitmek istedigini belli ediyor.

tamam da durum ne belli degil, Meunier de bizi takip ediyordu, o Fransa 2. Lig de ki topcu da Galatasaray li ilgili mesajlari begeniyordu, Bruma da takimla Danimarka ya uctu yani biraz sabirli olsak keske; gitmek istedigi dogru olsa bile satmaya mecbur degiliz, bir sene kalir, sonra belki fikri degisir/gider ama hemen küfürler basiliyor acayip sacma buluyorum böyle seyleri

tamam da durum ne belli degil, Meunier de bizi takip ediyordu, o Fransa 2. Lig de ki topcu da Galatasaray li ilgili mesajlari begeniyordu, Bruma da takimla Danimarka ya uctu yani biraz sabirli olsak keske; gitmek istedigi dogru olsa bile satmaya mecbur degiliz, bir sene kalir, sonra belki fikri degisir/gider ama hemen küfürler basiliyor acayip sacma buluyorum böyle seyleri
nokta.bu takip edip,çıkarma olaylarını-haberleri beğenme olaylarını büyütmeyin.sizde bruma gibi çocukça davranıyosunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt