erdal odabas
Sarı Üye
- 18 Haziran 2015
- 429
- 0
- 476
Amerika'lı Zardes nasıl oyuncu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amerika'lı Zardes nasıl oyuncu ?
sanmıyorum hiçbiri Galatasaray'ı %25 indirime gidecek kadar sevmiyordur.
umarım son kazıklar olur. rikerik akıllı bir adama benziyor.
rikerik ile uzun yıllar devam edilirse transferde bu kadar kazık yiyecegimizi düsünmüyorum.
işin kötü tarafı aldıgımız adamı bir yıl sonra bedavaya bile elden cıkartamıyoruz. oyuncu alırken en kötü senaryoyu düsünmek lazım ve hicbir anadolu topcusuna ilk sezon icin 1m euro'dan kurus fazla yıllık vermemek lazım.
serdar aziz'e verilen 2m euro mesela. ucuk para abicim. adam gelsin kendini ıspatlasın, sonrasında ver 2m euro kimsenin sesi cıkmaz ama bi ıspatlasında..
katılıyorum tüm oyuncularda indirime gidilmesi gerekiyor. Gitmeyene bonservisi söylenir ayrılma şansı verilir.
bruma konusuna gelince yönetim salak değilse(ki salak oldukları aşikar) satılık değilsin oynamak istiyorsan kadroda olabilirsin ama ısrar ediyorsan git a2 de 3 yıl geçir. Menajerine de çenesini kapatması söylenir.
Rodellaga yerine eren için uğraşaydik ya bariz seviye farkı var bence.
Yaw ben mi abartiyor bu derdiyoku yoksa herkes körmü anlamadım.

bruma'ya 12m euro verdik. getirsin 12m euro'yu istediği kulübe gitsin diyorum.
renktaş bence 12 yi bile kabul etmek yanlıştır. Sadece hazırlık maçında yaptığı hareketleri belçika'da veya hollanda'da bir takımda yapsa 30 milyona satarlardı. Artık oyuncu isteyince şöyle indirim böyle indirim yapılmamalı. Her türlü zarar ediyoruz bari sonrakilerin önünü açacak salaklıklar yapılmasın. İste 20 milyon euro çok istiyorsa getirip gitsin.
rodallega'ya 1.7 milyon euro vereceğimiz söyleniyor.(Milliyet-skorer)
rodallega'dan daha iyisini alacaklarına inanmadığım için transfere karşı değilim ama 1.7 milyon euro ahmaklıktır.
Beceriksizliğin daniskası, Akhisarlı 1,7 milyonluk Rodallega için 6 hafta uğraşmaktır.. Double Özbektir...
Bu arada Alp Yalmanı naaptık yahu?
Dursun istifa!!!
Beceriksizliğin daniskası, Akhisarlı 1,7 milyonluk Rodallega için 6 hafta uğraşmaktır.. Double Özbektir...
Bu arada Alp Yalmanı naaptık yahu?
Dursun istifa!!!
Bruma'nın derdi belli oldu - ********************* Spor
verin şu adam 2 milyon e , +5 yıl daha sözleşme imzalayalım olsun bitsin.