Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber yalandır diye tahmin ediyorum ama Roda için adili,umut,olcan ve tarık'ı teklif etmişiz(hepsini birlikte yani)
doğruysa katıksız mal bu yönetim.
harbiden ne yaptıklarını bilmiyolar acayip hareketler aynı bursaya serdar aziz için bütün takımı vermemiz gibi bir durum bu.

Dursun Özbek; sezon sonu Olcan'a, "Sana güveniyoruz" dedi. Riekerink, bizzat kadro dışı kaldığını bildirdi. (Sabah)

10 Milyon veren olursa Bruma satılip

Pione Sisto- 4.5 Milyon Euro bonservis belirlemiştir

Bastian Schweinsteiger alınmalı. (United satış listesine koydu)

lütfen kaynak belirtiniz:)
yeterince gerginiz kimsenin keyfi kaçmasın

Gazetelerdeki gündemlerin özeti..
Niasseye senegal deki başkan aferin oğlum iyiki nerden geldiğini unutmamışsın para verdin bizimkilere istanbulda seneye başarılar demiş. Leiva çok heyecanlıyım nasıl olcak lan içim bi garip demiş..yıllık 2.5 a tamam demiş . Rodallegay için akhisara danimarkaya gitmeyenlerin hepsini al ver hugoyu demişik.Onlarda yok biz Donku isteruk demiş..
BUnlar bugünün en fazla dolanan haberleri..O yüzden bu 3 ü için tamam gibi dedim.. Eren bas dost içinde haber var ama üstünkörü çok yüzeyel ..

Eren Derdiyok'u 3+Endoğan+Umut+Olcan a alıp
Rodallega'yı da Tarık+Donk+1-1.5 a falan alırlar..daha kaliteli bir hamle yapabileceklerini düşünmüyorum bakalım neler olacak

Eren Derdiyok'u 3+Endoğan+Umut+Olcan a alıp
Rodallega'yı da Tarık+Donk+1-1.5 a falan alırlar..daha kaliteli bir hamle yapabileceklerini düşünmüyorum bakalım neler olacak

Niasse'yide alabilirler.kiralık olarak.Bass dost,bony veya bu ayarda birisi gelirse çok süpriz olur bu yönetimle.Ben eren ve niasse gelse razıyım.

Şu çöp rodegalla yerine niasse gelse mecbur yıldız gelmiş gibi sevineceğim. 31 yaşında hayatında sadece geçen sene şu saçma ligde 19 gol attı diye ölüp bitenler var . Niasse yine Rusya'da kendini kanıtladı. Bunlar bir forvet alacak, iki alamazlar. O da rodegalla olursa Allah sizi bildiği gibi yapsın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bony , kruse , Dost, dzeko ile başladık ve sonun rodegalla , niasse olacağını 7 yaşındaki taraftarımız bile biliyordu

Rodallega'dan Webo katkısı beklerim uyguna gelip,2. Forvet olarak yedekten girip iş yapar...Mesela Bas Dost'u alıp yedeği Rodallega olabilir,ama olursa Dost+Niasse önceliğim

Son düzenleme:
Forma göğüs sponsorluğu için Çinli bi firma sadece 850 bin Euro önermiş.

Lan sinirden gülüyorum artık ya herif ne hale soktu bizi :asd22::asd22:

Geçen sene şu fernandao'ya aynı muamele yapıldı hatta sene başı Türkiye milli takım mevzusu çıktığında Burak daha iyi dedim , bazıları oo hahah falan diye saçmaladı. Şu an fenerliler kanser geçiriyor ve biz de o adamı izlerken gülüyoruz . Ha rodegalla daha teknik ama fernandao daha çok gol atmıştı , gördük geçen sene. Büyük takımlar için büyük Mentalitede olmak lazım. Neyse Niasse'ye de razıyım , sen git sakat serdara 4.5 ver sonra forvet için bunlarla uğraş. Allah sizi bildiği gibi yapsın .

Son düzenleme:
Gökhan İnler'i hiç beğenmiyorum,menajer haberi önerisi falandır,Poko-Akpro-Johansen gibi isimlere gidilmeli

Beşiktaş maçı 11i
Muslera
Semih-Chedjou-Serdar-Carole
Dzemaili-Selçuk
Sinan-Sneijder-Bruma
Podolski

Şimdilik tek tesseli olay:

Yeni sezon da ne Burak Y. Ne Umut B.'u İzlemeye mecbur kalacağız. (:

Burak-Umut AŞ'den kurtulduk

Dur daha. Bence bu kadar emin olma. Umut'un kalma tehlikesi hala sürüyor.

Bunlar forvet alamazsa Umut ne yazik ki takima katilir yine.

Kala kala Rodallega'ya kaldık.Bunun en başta böyle olacağı belliydi nöbetteki arkadaşların başı sağolsun geçen seneden daha berbat bir transfer dönemi gecen sene en azindan Poldi gelmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt