- 26 Eylül 2012
- 122.952
- 73.907
- 5.208
10 Milyon veren olursa Bruma satılip
Pione Sisto- 4.5 Milyon Euro bonservis belirlemiştir
Bastian Schweinsteiger alınmalı. (United satış listesine koydu)
Allah askina su yazdigina kendin inaniyormusun yahu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 Milyon veren olursa Bruma satılip
Pione Sisto- 4.5 Milyon Euro bonservis belirlemiştir
Bastian Schweinsteiger alınmalı. (United satış listesine koydu)
Trabzon'a Olcan-Okay takası önermişiz kabul etmemiş Ersun.
Allah askina su yazdigina kendin inaniyormusun yahu?
Ins dogrudur rodaya da 1yillik sozlesme yaptikmi eldeki butun copleri atmis oluruz roda da sezon sonu copu artikHaber yalandır diye tahmin ediyorum ama Roda için adili,umut,olcan ve tarık'ı teklif etmişiz(hepsini birlikte yani)
doğruysa katıksız mal bu yönetim.

Gazetelerdeki gündemlerin özeti..
Niasseye senegal deki başkan aferin oğlum iyiki nerden geldiğini unutmamışsın para verdin bizimkilere istanbulda seneye başarılar demiş. Leiva çok heyecanlıyım nasıl olcak lan içim bi garip demiş..yıllık 2.5 a tamam demiş . Rodallegay için akhisara danimarkaya gitmeyenlerin hepsini al ver hugoyu demişik.Onlarda yok biz Donku isteruk demiş..
BUnlar bugünün en fazla dolanan haberleri..O yüzden bu 3 ü için tamam gibi dedim.. Eren bas dost içinde haber var ama üstünkörü çok yüzeyel ..
Ins dogrudur rodaya da 1yillik sozlesme yaptikmi eldeki butun copleri atmis oluruz roda da sezon sonu copu artik
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alismis g.t tumman tutmazkazık yemeye devam diyorsun![]()
git gide düşüyoruz onlardan da düşebiliriz çıtayı pektemeklere düşmeyelim deBony , kruse , Dost, dzeko ile başladık ve sonun rodegalla , niasse olacağını 7 yaşındaki taraftarımız bile biliyordu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bitti gibi kesin yargı kullanmadım zaten bitti gibi dedim.. Ülkedeki spor gazetelerin bunlar malesef.. Hoş gerçi tüm dğnyada var böyle gazeteler..Transfe dönemi dedikodusuz duyumsuz olmaz..şu kısımların kaynağı totomaç ve fanatik. Onlara kalsa dün de başka isimler almıştık, muhtemelen yarın da başka isimler almış olacağız.
o yüzden naçizane ricam o biti bu bitti gibi kesin yargılarınızı kaynaksız belirtmeyin, ortam gerilir.
Bruma kalmış
git gide düşüyoruz onlardan da düşebiliriz çıtayı pektemeklere düşmeyelim de