Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goal'a o açıklamayı 23'ünde yaptı . Yani Portekiz'deki belki darbe günü sıcağına yaptı bilmiyorum ama menajeri de gitmek istiyor demiş daha dün. Bir şeyler dönüyor , sinir oluyorum bu duruma .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Metinden hazırlık maçlarından sonra diyor farkındaysan 2 gün öncesinin bu açıklama. Zaten bu röportajıda resmi site verdi. Gidecek olsa niye versin

@Aslanews

Bruma: "Benimle ilgisi olan bütün kulüplere teşekkürler. Ama ben Galatasaray'ın kontratlı futbolcusuyum.

@Aslanews

Bruma: "Bu konuları yöneticilere bıraktım. Böyle kafam çok rahat. Yapmak istediğim şeyi yapıyorum, yani futbol oynuyorum." (Goal)

Resmi sitede daha önce Alex kontrası, Grosskreutz skandalı da gördük.

Başkanı Dursun olan kulübün sitesi de fıkra kıvamında olur.

Kaldı diyemeyiz bu yüzden.

Bu yönetimden transfer bekleyip nöbet tutan koca yürekli renktaşlar iyi günler hepinize.

CoMpGebWEAARgab.jpg:small

@Aslanews

En uyumlu çalıştığın antrenör? Bruma: "Kesinlikle Fatih Terim. Çok şey borçluyum. Umarım bir gün tekrar çalışırız.

forvet getirin lan artik. kruse mu geliyor ne bok geliyorsa gelsin.

burası Galatasaray boru değil adamı öttürürler herkes sabrediyo ama transfer yapmazsa bu sene çığırından çıkar taraftar zaten geçen seneden limoni arası düzeltmek için son şansı

Valla sabir hakedene gisterilir. Dursun sabri hakedecek bisey yapmadi!!! Yalan, beceriksizlik hayal kirikligi disinda bisey yok!!

Hayatimda boyle yalanci, cibiliyetsiz baskan gormedim GS da!!

Almanyanin durumu iyi degil beyler. Oturdugum sehirin 60-70 km uzaginda canli bomba patlamis dün gece

1 kez bile izlemediginiz oyunculari önermekten vaz gecin

2-3 sayfa önce videolar paylasilmis,paylasan 1 kez bile macini izlememistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt