Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoNsYGBXYAAFonw.jpg

@BerGS_10

Cumaya kadar bir ön libero bir de forvet geliyor mus gençler hadi iyiyiz

@BerGS_10

İsim bilmiyorum yaw bilsem yazmaz miyim, Başkan fakslayin sözleşmeleri demiş bakalım bu sefer doğrudur herhalde

Umarim sallamiyodur...

Aman aman dursun faks islerine bakmasin orayi da kurutur

Dursun Özbek tarafından yapılan transferlerde hiç ya bu normal bu adam bu kadar eder diyen var mı ???

@BerGS_10

@BerGS_10

İsim bilmiyorum yaw bilsem yazmaz miyim, Başkan fakslayin sözleşmeleri demiş bakalım bu sefer doğrudur herhalde

Umarim sallamiyodur...

kevin grosskreutz

Bilmiyorum ne kadar dogrudur ama Twitter da bir kac birsey okudum yerli oyuncularin hocayi sevmedigi yönünde.

Muhtemelen Umut,Olcan,Tarik denen gereksiz üclünün sutlanmasindan ve adamin dogru teshisler koymasindan kaynaklanabilir. Bu ceteci herifler umarim Riek hocami da yemezler zamaninda Prandelli'yi yedikleri gibi. Adim gibi eminim Umut ve Olcan'in ayrildigi icin bilhassa da Selcuk cok kizgindir hocama.

@BerGS_10

@BerGS_10

Umarim sallamiyodur...

"Ne Cuması Salıya netleşir" dursun özbek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başkan fakslayın sözleşmeleri dediğine göre geçmiş olsun umut geri çağrılır 1 ay sonra.

Lassana Diarra gelsin yada M'Vila M.köyden,Eminönü'ye yürüyecem.Olmadı İstinye'den,Bjk yürürüm.

Almanya'nin en berbat yönetilen kulüplerinden biri belki de bu konuda bir numara olan Hamburg bile cok akilli transferler yapiyor.

Barcelona'dan Halilovic'i aldiktan sonra simd de Stuttgart dan Kostic'i almislar. Tas gibi bir kanat oyuncusu.

Olum bu Beşiktaş da neredeyse 30 yas altı adam yok.

Iyıce huzur evine dönmüşler.

Saka maka 1-2 seneye fena patlayacaklar.

Beles ucuz transfer yapacağım derken bütün dedeleri takıma doldurmuşlar.

Tempoları bu sene düşecek bekleyin görün.

Bir de burada sezon sonu önerdigim Hannover'li Sakai Marsilya'ya gitmis daha yeni görüyorum. Vay be herkes catir cutur transfer yapiyor bir tek biz mal gibi ortada kalacagiz anlasilan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt