Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umut u istemiyorlar degil, isteyen 2-3 takim var ama max 800.000 € yillik ucret teklifi almis, bizde yaklasik 2 milyon € aliyor.

Galatasaray a gelen yatmaya geliyor anlaşıldı git diyince kimse gitmiyor arkadaş

Ali Egesel: "Umut, bundan sonra çalışmalarına takımdan ayrı devam edecek. Takımdan ayrılmaya niyeti yok. Herhangi bir teklifte yok."

Ne kadar doğru bilmiyorum , kaynak sporcope ama eğer doğruysa Şuna iyi insan diyen saf insanlar ya art niyetlidir ya da hayatta hep sırtından geçinilen tiplerdendir. Şimdi gelip yok Hakkı falan deyip duyar kasan olacak ama şu rezil futboluna rağmen şu yaptığı çirkefliğe ben iyi insan demem. Birlo'ya git dediler , adam gözü kapalı gurur yaptı gitti. Adam bunun gibi insanlara denir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Necati en güzel örnektir bu konuda bence. Adama ihtiyac duyuldu geldi takimin sampiyon olmasinda büyük rol oynadip sezon sonu "ben burada oynayamam artik önümde kac tane adam var" dedi ve sessiz sedasiz sorun cikarmadan ayrildi. Adam dedigin böyle olur.

Bilmiyorum ne kadar dogrudur ama Twitter da bir kac birsey okudum yerli oyuncularin hocayi sevmedigi yönünde.

Muhtemelen Umut,Olcan,Tarik denen gereksiz üclünün sutlanmasindan ve adamin dogru teshisler koymasindan kaynaklanabilir. Bu ceteci herifler umarim Riek hocami da yemezler zamaninda Prandelli'yi yedikleri gibi. Adim gibi eminim Umut ve Olcan'in ayrildigi icin bilhassa da Selcuk cok kizgindir hocama.
Merak etme. Riek en ufak bir şey de Selçuku da tak diye oturur kenara.
Full yabancı / Gurbetçi oyuncu yaparsın 11'i, türk/trabzon çetesi (o çete kırıldı bir nevi... Burak, umut ve Olcan :D) nah birşey yapar.

Muslera
Linnes Yabancı Serdar Carole
Yabancı Yabancı/ Hamit
Poldi Sneijder Bruma
Yabancı

@BerGS_10

Cumaya kadar bir ön libero bir de forvet geliyor mus gençler hadi iyiyiz

@BerGS_10

İsim bilmiyorum yaw bilsem yazmaz miyim, Başkan fakslayin sözleşmeleri demiş bakalım bu sefer doğrudur herhalde

Umarim sallamiyodur...

Aman aman dursun faks islerine bakmasin orayi da kurutur
Güvenilir bir kaynak mı bu ?

Merak etme. Riek en ufak bir şey de Selçuku da tak diye oturur kenara.
Full yabancı / Gurbetçi oyuncu yaparsın 11'i, türk/trabzon çetesi (o çete kırıldı bir nevi... Burak, umut ve Olcan :D) nah birşey yapar.

Muslera
Linnes Yabancı Serdar Carole
Yabancı Yabancı/ Hamit
Poldi Sneijder Bruma
Yabancı

Kusura bakma ama Selcuku bok keser. Takimda orta saha yok yahu, bu gerizekali yönetimin 2 tane orta saha alacagina inanmiyorum ben, hatta bir tane yeni adam alirlar mi o bile muamma.

Ayrica Hamit'e güvenilerek yola cikilmaz, bunu gecen sezon da kac defa söyledim. Rizik beyefendi her an sakatlanabilir, adamin ahi gitti vahi kaldi artik.

bu olcan umut ve tarık çöpleri gerekirse szöleşmeleri feshedilerek gönderilmeli derhal.

Muslera
Linnes - Chedjou - Serdar - Carole
Lassana Diarra
Selcuk - Sneijder
Podolski - Jose Angulo - Bruma​

Ilk 11'e alacagin sadece 2 tane oyuncu be dursun...

Insan oglu hayal ediyor iste...
Keşke Selçuk'u kesecek bir transfer daha yapsak Box2Box.

O olmaz ise, umarım ki, Hamit fit kalır ve Selçuk dan fotmayı kapat. Hamit Sakatlık yaşamadık sürece: Hamit > Selçuk

______Diarra
__Hamit__Sneijder

Kusura bakma ama Selcuku bok keser. Takimda orta saha yok yahu, bu gerizekali yönetimin 2 tane orta saha alacagina inanmiyorum ben, hatta bir tane yeni adam alirlar mi o bile muamma.

Ayrica Hamit'e güvenilerek yola cikilmaz, bunu gecen sezon da kac defa söyledim. Rizik beyefendi her an sakatlanabilir, adamin ahi gitti vahi kaldi artik.
Hani dedin ya "yemezler umarım Rieki".
Ondan dolayı...

Riek sportif neden ile değil, disiplin nedel ile böyle bir karar verebilir... Selçuk hoca yı ufak ufak satarsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt