- 16 Haziran 2010
- 208.819
- 162.487
- 6.838
Umut u istemiyorlar degil, isteyen 2-3 takim var ama max 800.000 € yillik ucret teklifi almis, bizde yaklasik 2 milyon € aliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıza Çalımbay: "Eren Derdiyok ile Beşiktaş ilgilendi ama bir pürüz çıktı, transfer gerçekleşmedi. Isaksson da takımdan ayrılacak." (TRTSpor)
Issakson da dediğine göre eren de ayrılıyor.
Bu durumda. Eren zu Galatasaray?
Ali Egesel: "Umut, bundan sonra çalışmalarına takımdan ayrı devam edecek. Takımdan ayrılmaya niyeti yok. Herhangi bir teklifte yok."
Ne kadar doğru bilmiyorum , kaynak sporcope ama eğer doğruysa Şuna iyi insan diyen saf insanlar ya art niyetlidir ya da hayatta hep sırtından geçinilen tiplerdendir. Şimdi gelip yok Hakkı falan deyip duyar kasan olacak ama şu rezil futboluna rağmen şu yaptığı çirkefliğe ben iyi insan demem. Birlo'ya git dediler , adam gözü kapalı gurur yaptı gitti. Adam bunun gibi insanlara denir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Merak etme. Riek en ufak bir şey de Selçuku da tak diye oturur kenara.Bilmiyorum ne kadar dogrudur ama Twitter da bir kac birsey okudum yerli oyuncularin hocayi sevmedigi yönünde.
Muhtemelen Umut,Olcan,Tarik denen gereksiz üclünün sutlanmasindan ve adamin dogru teshisler koymasindan kaynaklanabilir. Bu ceteci herifler umarim Riek hocami da yemezler zamaninda Prandelli'yi yedikleri gibi. Adim gibi eminim Umut ve Olcan'in ayrildigi icin bilhassa da Selcuk cok kizgindir hocama.
Diarra bahane Pokemon ho şahane : )diarra bahane yürümek şahane![]()
Güvenilir bir kaynak mı bu ?@BerGS_10
Cumaya kadar bir ön libero bir de forvet geliyor mus gençler hadi iyiyiz
@BerGS_10
İsim bilmiyorum yaw bilsem yazmaz miyim, Başkan fakslayin sözleşmeleri demiş bakalım bu sefer doğrudur herhalde
Umarim sallamiyodur...
Aman aman dursun faks islerine bakmasin orayi da kurutur
Merak etme. Riek en ufak bir şey de Selçuku da tak diye oturur kenara.
Full yabancı / Gurbetçi oyuncu yaparsın 11'i, türk/trabzon çetesi (o çete kırıldı bir nevi... Burak, umut ve Olcan) nah birşey yapar.
Muslera
Linnes Yabancı Serdar Carole
Yabancı Yabancı/ Hamit
Poldi Sneijder Bruma
Yabancı
Keşke Selçuk'u kesecek bir transfer daha yapsak Box2Box.Muslera
Linnes - Chedjou - Serdar - Carole
Lassana Diarra
Selcuk - Sneijder
Podolski - Jose Angulo - Bruma
Ilk 11'e alacagin sadece 2 tane oyuncu be dursun...
Insan oglu hayal ediyor iste...
Hani dedin ya "yemezler umarım Rieki".Kusura bakma ama Selcuku bok keser. Takimda orta saha yok yahu, bu gerizekali yönetimin 2 tane orta saha alacagina inanmiyorum ben, hatta bir tane yeni adam alirlar mi o bile muamma.
Ayrica Hamit'e güvenilerek yola cikilmaz, bunu gecen sezon da kac defa söyledim. Rizik beyefendi her an sakatlanabilir, adamin ahi gitti vahi kaldi artik.
yorum yapıyo genelde,bildiği bişey yok diye biliyorumquakerboyun dedikleri dogru genelde niasse gelecek gibi
Türk kaynaklara göre...
Hayırlı Olsun diyebiliriz mi ?Galatasaray, Leiva için Liverpool ile büyük ölçüde anlaştı. Futbolcu ile olan pürüzler de giderildi. (TRT Spor)