Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klose eto drogba gibi adamların yaşına bakımaz ama şahsen ben istemem gelseler en fazla 1-2 sezon sonra gene forvet derdi olucak

Niasse 5 maçta 142 dk forma giymiş adamlar 18 milyon euro para verip bu kadar kısa zamanda ne gördüler acaba böyle kolay vazgeçebiliyorlar:confused:

Ali Egesel: "Umut, bundan sonra çalışmalarına takımdan ayrı devam edecek. Takımdan ayrılmaya niyeti yok. Herhangi bir teklifte yok."

Ne kadar doğru bilmiyorum , kaynak sporcope ama eğer doğruysa Şuna iyi insan diyen saf insanlar ya art niyetlidir ya da hayatta hep sırtından geçinilen tiplerdendir. Şimdi gelip yok Hakkı falan deyip duyar kasan olacak ama şu rezil futboluna rağmen şu yaptığı çirkefliğe ben iyi insan demem. Birlo'ya git dediler , adam gözü kapalı gurur yaptı gitti. Adam bunun gibi insanlara denir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ulan hamza denen... Kurtulmuştuk tekrar başımıza sardı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse 5 maçta 142 dk forma giymiş adamlar 18 milyon euro para verip bu kadar kısa zamanda ne gördüler acaba böyle kolay vazgeçebiliyorlar:confused:

Adamların transfer bütçesi 100 milyon pound falan.

2 dk'da karar verip yolluyorlar.

Rıza Çalımbay: "Eren Derdiyok ile Beşiktaş ilgilendi ama bir pürüz çıktı, transfer gerçekleşmedi. Isaksson da takımdan ayrılacak." (TRTSpor)
Aspor güvenilmez ama 10 milyon istemiş kasımpaşa galiba çüşş dedim,bize de umut,olcan,tarık artu 2 dwmişlet ama hwr birine max 350-400 bin eur maaş veririz demişler

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

323602.jpg

Zeki Uzundurukan, quakerboy ve everton taraftar sitesi Niasse'nin bize yakin oldugunu yazdi

Umarim gerceklesir bu transfer, sneijder'in ara paslariyla niasse cok gol atar

Ama niasse'nin yaninda bir de yedek kulubesine genc uzun boylu forvet lazim.

sadece ben mi niasse yi beğenmiyorum
daha geçen sene i...in g....tüne sokuluyordu buralarda..

Aslında kimse beğenmiyor ama çıtanın umut olduğunu göz önünde bulundurarak yorum yapıyor çoğu renktaş

Bu ateş üfleyerek sönmez

aradığımız adamın niasse olmamalı bence, madem çıta çok yukarda değil eren+rodallega daha mantıklı olur (ama para sıkıntı)

Napoli Icardi için 45m avro teklifte bulunmuş + 6.5m maaş. Inter teklifi reddetti.

via DiMarzio

aradığımız adamın niasse olmamalı bence, madem çıta çok yukarda değil eren+rodallega daha mantıklı olur (ama para sıkıntı)

Yorumuna tam katılmışken Eren , rodegalla daha iyi lafına görünce bir daha kimseye güvenmemenin ehemmiyetini tekrar gösterdin bana :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt