Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Everton dan Niasse almak,G.Saray ve Everton, Niasse için 1 milyon £'un üzerinde anlaşmak üzere. Satın alma opsiyonu; 5 milyon £. [Royal Blue]
Akhisar dan Niasse almak dan daha tatlı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Everton dan Niasse almak,G.Saray ve Everton, Niasse için 1 milyon £'un üzerinde anlaşmak üzere. Satın alma opsiyonu; 5 milyon £. [Royal Blue]
Kruse-Niasse demeK istedin herhalde
Klose eto drogba gibi adamların yaşına bakımaz ama şahsen ben istemem gelseler en fazla 1-2 sezon sonra gene forvet derdi olucak
Ulan hamza denen... Kurtulmuştuk tekrar başımıza sardıAli Egesel: "Umut, bundan sonra çalışmalarına takımdan ayrı devam edecek. Takımdan ayrılmaya niyeti yok. Herhangi bir teklifte yok."
Ne kadar doğru bilmiyorum , kaynak sporcope ama eğer doğruysa Şuna iyi insan diyen saf insanlar ya art niyetlidir ya da hayatta hep sırtından geçinilen tiplerdendir. Şimdi gelip yok Hakkı falan deyip duyar kasan olacak ama şu rezil futboluna rağmen şu yaptığı çirkefliğe ben iyi insan demem. Birlo'ya git dediler , adam gözü kapalı gurur yaptı gitti. Adam bunun gibi insanlara denir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niasse 5 maçta 142 dk forma giymiş adamlar 18 milyon euro para verip bu kadar kısa zamanda ne gördüler acaba böyle kolay vazgeçebiliyorlar:confused:
Aspor güvenilmez ama 10 milyon istemiş kasımpaşa galiba çüşş dedim,bize de umut,olcan,tarık artu 2 dwmişlet ama hwr birine max 350-400 bin eur maaş veririz demişlerRıza Çalımbay: "Eren Derdiyok ile Beşiktaş ilgilendi ama bir pürüz çıktı, transfer gerçekleşmedi. Isaksson da takımdan ayrılacak." (TRTSpor)
0. C3Fqj. 0^:^
SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kalmaz kanımca.cemal kalırmı Lucycim.
sadece ben mi niasse yi beğenmiyorum
daha geçen sene i...in g....tüne sokuluyordu buralarda..
Aslında kimse beğenmiyor ama çıtanın umut olduğunu göz önünde bulundurarak yorum yapıyor çoğu renktaş
Bu ateş üfleyerek sönmez
Para yoksa çıta aramayacaksin . Insana benzesin yeter .aradığımız adamın niasse olmamalı bence, madem çıta çok yukarda değil eren+rodallega daha mantıklı olur (ama para sıkıntı)
aradığımız adamın niasse olmamalı bence, madem çıta çok yukarda değil eren+rodallega daha mantıklı olur (ama para sıkıntı)