Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan ile tarık bu sene kendini bir yere attı attı atamadı 2.ligde sürünüp yok olurlar hadi olcan yine süper ligde yer bulur ama tarık bu aç gözlü kafa ile devam ederse 28 yaşında futbolu bıraktı haberlerini okuruz.

Umut futbolu bırakacaktı seneye güya. 500 bini alsın bırakıyor mu gidiyor mu kendisi bilir.

Ulan hamza denen... Kurtulmuştuk tekrar başımıza sardı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babası vefat ettikten sonra bir kere bile kötü düşünmemiştim hakkında üzülmüştüm ancak ben bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır işte...bize Elmander ve Drogba gibi sırtı dönük oynayabilen ve gerektiğinde topu ayağında tutabilen bir golcü lazım....ayağında top tutabilen bir forvet ile hem Defans rahatlar hemde Bruma, Sinan, Yasin ve Sneijderde daha fazla skora katkıda bulunur....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Elmander ve drogba tarzi golculer traktor gibiler, sneijder podolski selcuk da traktor, sadece bruma hizli...

Yani orta sahamiz cok agir. Nasil cabuk bir futbol oynamak istiyosun? Orta sahada dikine dribbling yapabilen oyuncu yok...

Kontra ataklarda nasil efektif olmak istiyorsun, sneijder'in defansin arkasina atacagi paslar icin hizli bir forvete ihtiyacimiz var.

Uzun boylu, top tutabilen forvet ikinci forvetimiz olmasi lazim, yedekte oturup ihtiyac oldugunda veya rotasyonda oynamasi lazim.

Yavas futbol izlemekten biktim ben. Selcuk sag veriyor sola veriyor, sneijder zaten paslariyla ve oyun gorusuyle öne cikan oyuncu.

Podolski de kreatif oyuncu degil.

Sadece bruma ile olmaz bu is.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar

111534.jpg

Alexis, Daniel Opare, Tosic, Milosevic, Júlio Alves, Dany Nounkou, Michael Eneramo, Perdo Franco, Allan McGregor,Marcelo, Julien Escudé, Dentinho,Rhodolfo, Serdar Kurtulus, Gökhan Süzen, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Ömer Sismanoglu, Tanju Kayhan, Sezer Öztürk............

Alexis, Daniel Opare, Tosic, Milosevic, Júlio Alves, Dany Nounkou, Michael Eneramo, Perdo Franco, Allan McGregor,Marcelo, Julien Escudé, Dentinho,Rhodolfo, Serdar Kurtulus, Gökhan Süzen, Uğur Boral, Mehmet Akgün, Ömer Sismanoglu, Tanju Kayhan, Sezer Öztürk............

Onları ne zaman biz almışız

Adam bizim transfer politikamız hakkinda çok doğru bir tespitte bulundu

O gelirse Dursun transfer yapmaz. Bize dünya starini getirdiğini söyler. 1 seneliği kabul eder mi. hem.

Maaşı iyi olursa eder diye düşünüyorum.

Belli bir maç oynama limiti dahilinde sözleşme uzatma seçeneği de olabilir.

Klose yaşına rağmen halen çok üst düzey bir adam, bizim maçta sonradan oyuna girip defansı mahvetmişti örneğin.

Keza Serie A gibi bir ligde daha 2 ay önceye kadar golleri sıralamaya devam ediyordu.

Eto'nun neredeyse kral olduğu ligde tek başına şampiyon yapabilecek potansiyele sahip.

Yarin Sali Bombalar patlayacak ins

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niasse haberleri güvenilir mi ?

Halil İnalck vefat etmis bu arada duayen bir isimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt